Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, criticată dur de fani în mediul online. Artista, comparată cu Loredana Groza

Anca Țurcașiu, criticată dur de fani în mediul online. Artista, comparată cu Loredana Groza

GALERIE FOTO (6) Anca Țurcașiu, criticată dur de fani în mediul online.

Anca Țurcașiu, criticată dur de fani în mediul online. Divorțată, Anca Țurcașiu s-a schimbat radical. Se pare totuși că internauții nu prea sunt încântați de transformarea artistei, iar unii dintre ei o compară cu Loredana Groza. Admiratorii vedetei susțin că Anca Țurcașiu a exagerat cu modificările fizice.

Anca Țurcașiu, criticată dur de fani în mediul online. Artista, comparată cu Loredana Groza

Anca Țurcașiu, criticată dur de fani în mediul online. A divorțat de soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, iar acum Anca Țurcașiu a decis să meargă mai departe, făcând unele schimbări în viața sa. Aceasta s-a lansat din nou în muzică, a scos o melodie nouă și este extrem de activă pe rețelele de socializare. Mai mult, Anca pare schimbată la nivel fizic, iar unii internauți sunt de părere că seamănă cu Loredana Groza, exagerând cu transformările. Recent, Anca Țurcașiu a postat pe Instagram o poză în care se dă în leagăn, dar fanii au fost șocați de apariția sa. Mulți dintre internauți au fost dezamăgiți de schimbarea vedetei, explicând faptul că este de nerecunoscut.

Unii au acuzat-o că o ia pe urmele Loredanei Groza, menționând că nu ar trebui să-și facă operații estetice pentru că arata foarte bine la vârsta ei. “Doamne aşa arăţi mai nou? Operaţiile nu cred că trebuia să-ţi schimbe trăsăturile iniţiale… De nerecunoscut, Ești de nerecunoscut, erai o femeie frumoasa, păcat. Dacă nu citeam cine e, nici nu o recunoşteam! Păcat!, Erai mult mai frumoasă înainte, îmi pare rău ,dar nu te-am recunoscut, eşti schimbată total, nu îmi vine să cred că eşti Anca Ţurcaşiu pe care o ştiam, De ce să vrei să nu mai fii tu?Nu îmi place noua Anca Ţurcaşiu, Păcat ca te-ai urâţit şi tu. Nu ştiu ce vă trece prin cap să vă pociţi aşa Te-ai deformat. Mare păcat ca erai naturală și erai ok. Te-ai lucrat şi tu precum Loredana….cred ca nici voi nu vă mai recunoaşteţi, noroc, cu cărțile de identitate.”, au scris fanii la postarea Ancăi Țurcașiu, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Anca Turcasiu, de nerecunoscut

Cum arată Anca Țurcașiu la 51 de ani

Vedeta a împlinit de curând vârsta de 51 de ani, iar cu ocazia acestei zile, artista a postat mai multre fotografii făcute pe litoral. Anca se poate mândri cu o siluetp perfectă și se simte foarte bine în pielea ei. Deși a trecut printr-un divorț, Anca Țurcașiu a devenit mult mai puternică. “Mă simt foarte bine în pielea mea, la 51 de ani. Aşa, ca un element de divertisment, pot să vă spun că pe tort am pus cifrele 1 şi 5, dar nu în ordinea în care ne-am fi aşteptat, adică 51, ci invers, 15. Şi am făcut asta nu fiindcă vreau să-mi ascund vârsta. Nu am cum aşa ceva. Pe de altă parte, sunt conştientă că sunt încă o femeie care mai are ceva de spus.”, ne-a declarat Anca Țurcașiu.

În vara anului trecut, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu și-au spus adio după 22 de ani de căsătorie. Motivul separării ar fi fost banii, după ce medicul stomatolog nu mai voia să se întoarcă la jobul de la cabinet. Din cauza acestui detaliu, cei doi ar fi decis să se despartă. ‘El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a declarat jurnalistul Silviu Boerescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: