Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a afișat Anca Țurcașiu la 51 de ani! Vedeta a pozat într-un mod inedit

Cum s-a afișat Anca Țurcașiu la 51 de ani! Vedeta a pozat într-un mod inedit

GALERIE FOTO (6) Cum s-a afișat Anca Țurcașiu la 51 de ani! Vedeta a pozat într-un mod inedit

Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu ultima apariție! Vedeta arată impecabil la vârsta de 51 de ani și nu a aratat ocazia de a le arăta tuturor acest lucru. Cum s-a fotografiat vedeta?

Cum s-a afișat Anca Țurcașiu la 51 de ani

Anca Țurcașiu parcă a renăscut de când este din nou o femeie singură, dar cu doi copii mari. Cântreața radiază de fericire, deși separarea a survenit după mai bine de 22 de ani de căsnicie. După o perioadă destul de lungă în care a preferat să nu mai apară în lumina reflectoarelor și să își revină după perioada dificilă, Anca Țurcașiu a revenit în forță, într-o formă de zile mari, cu un vibe pozitiv și cu un zâmbet care nici că îi mai lipsește de pe față vreun moment.

Abia a împlinit vârsta de 51 de ani și cu această ocazie, Anca Țurcașiu a decis să publice pe canalul său de YouTube un filmuleț din timpul unei ședințe foto spectaculoase în care vedeta pare în toată splendoarea ei, purtând ținute care mai de care îi provocatoare, dar și costume de baie care o puneau foarte mult în evidență.

Cum s-a afișat Anca Țurcașiu la 51 de ani! Vedeta a pozat într-un mod inedit

Mai mult, ședința foto a fost una anunțată chiar de către artistă. Aceasta a postat o fotografie cu ea așezată pe nisip într-un costum colorat.

”Seară bună! M-am hotărât! Pe 8 mai, voi urca pe canalul meu de YouTube ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani. Vă îmbrățișez!”, a scris aceasta în dreptul imaginii.

Cum s-a afișat Anca Țurcașiu la 51 de ani! Vedeta a pozat într-un mod inedit

Pe data de 18 martie Anca Țurcașiu a lansat și o piesă cu un mesaj puternic „Vreau să dau reset!”, inspirată din propria ei viață și relație terminată după mai bine de 22 de ani.

„Am lansat un videoclip. O piesă. După mulți ani. Am simți că e momentul oportun. Am primit ajutor de la oameni dragi, cărora le mulțumesc mult pentru implicare! De mâine încep promovarea”, a fost mesajul postat de Anca pe Facebook.

Anca Țurcașiu revine pe micile ecrane

După ce a divorțat de stomatologul Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu pare dispusă să înceapă o nouă viață. Artista va reveni pe micile ecrane, într-o emisiune-concurs, alături de alți interpreți. Aceasta va reveni pe micile ecrane, pe data de 7 martie. Ea va face parte, alături de alți cântăreți, dintr-o emisiune-concurs, mai exact, ”Arena Starurilor”.

Emisiunea presupune ca interpreţii de muzică populară să cânte melodii pop, iar cei de muzică uşoară, să cânte muzică populară. Mai mult, în mod obligatoriu repertoriul trebuie să aparțină unui membru din echipa adversară. Anca Țurcașiu, Cristina Vasiu, Diana Bişinicu şi Mihai Trăistariu vor forma ”echipa pop”, iar  Emilia Ghinescu, Emilia Dorobanţu, Grigore Gherman şi Ovidiu Homorodean, ”echipa folclor”.

Cum s-a afișat Anca Țurcașiu la 51 de ani! Vedeta a pozat într-un mod inedit

Anul trecut, în toamnă, Anca Țurcașiu anunța pe Facebook divorțul de Cristian Georgescu, fără să precizeze motivul.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!”, scria artista pe Facebook anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: