Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu nu mai consumă apă din comerț. Cu ce a înlocuit-o: „Beau o apă specială”

Anca Țurcașiu nu mai consumă apă din comerț. Cu ce a înlocuit-o: „Beau o apă specială”

Anca Țurcașiu nu mai consumă apă din comerț

Anca Țurcașiu este întotdeauna în centru atenției internauților de pe rețelele sociale, deoarece este o prezență extrem de caldă și sinceră. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, se menține spectaculos, având un fizic de invidiat. Aceasta a răspuns de curând la întrebarea de pe buzele multor fani de-ai ei și a dezvăluit unul dintre trucurile ei de zi cu zi. Iată ce consumă vedeta în locul apei din comerț, pentru o viață sănătoasă și un corp perfect!

Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic

Anca Țurcașiu este o frumusețe demnă de invidiat! La frumoasa vârstă de 52 de ani, aceasta este foarte urmărită pe rețelele de socializare, iar de curând le-a mărturisit fanilor că a renunțat la apa din comerț.

Vedeta a găsit soluția perfectă de a se menține și are un mic secret pe care tocmai l-a dezvăluit. Aceasta a renunțat la apa din comerț și folosește apă ionizată alcalină, ce filtrează clorul și multe alte impurități pe care le regăsim apa din comerț. 

Ea, explică că nu o folosește doar pentru consumul de zi cu zi, se și spală cu ea, gătește și clătește fructele și legumele:

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.’, a mărturisit Anca Țurcașiu pentru „Click!”.

Anca Țurcașiu a renunțat și la carne:  „E un stil de viață, nu este o dietă”

Artista a recunoscut că a renunțat la carne, pentru a avea un stil de viață sănătos și că nu a fost niciodată adepta operațiilor estetice, fapt ce a determinat o să aibă mai multă grijă de corpul ei:

„E un stil de viață, nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să îl adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, spunea aceasta în urma cu mai mulți ani, conform „viva.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: