Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, reacție acidă la adresa femeilor din mediul online: „De ce nu sunteți normale?”

Anca Țurcașiu, reacție acidă la adresa femeilor din mediul online: „De ce nu sunteți normale?”

Anca Țurcașiu, reacție acidă la adresa femeilor din mediul online: „De ce nu sunteți normale?”

Anca Țurcașiu a avut o reacție la adresa anumitor femei din mediul online, susținând că acestea nu se mai fotografiază și filmează în ipostaze „normale”. Iată ce anume o deranjează și ce mesaj le-a transmis acestora.

Anca Țurcașiu, reacție acidă la adresa femeilor din mediul online: „De ce nu sunteți normale?”

Femeile apelează la tot felul de trucuri când vine vorba de aspectul lor fizic, în speranța că vor fi mai plăcute și, în ochii lor, cel puțin, mai frumoase. Unele se limitează doar la machiaj, însă multe au ajuns pe mâinile esteticienilor, încercând tot felul de proceduri chirurgicale. Dincolo de asta, nici ipostazele în care ele se fotografiază și filmează nu sunt tocmai firești. Anca Țurcașiu a sesizat și ea această tendință care ia amploare de mult timp și este deranjată de modul în care se pozează și filmează doamnele și domnișoarele pe Internet.

„Vreau să-mi explice cineva de ce toate fetele pozează pe toate rețelele de socializare așa (n.r. cu buzele țuguiate). De ce nu sunteți normale? Și zâmbiți, oameni buni! Normal! Ele sunt mai sexy, ce vrei”, a transmis Anca Țurcașiu pe Instagram.

Cu toate acestea, acum câteva luni, și Anca Țurcașiu a fost criticată de fani. Deși este o prezență demnă de invidiat, ajungând la frumoasa vârstă de 52 de ani, ea s-a lăsat fotografiată într-o postură mult prea îndrăzneață, așa cum consideră unii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Unii internauți au criticat-o destul de dur pentru această postare, susținând că nu este potrivită pentru vârsta pe care o are.

„(…) Ești prea tristă! Femeile, cu trecerea anilor, devin tot mai prețioase, pentru că în spatele acestor femei se află anii de experiență care acum le ajută să se aprecieze mai mult iar maturitatea gândirii si a scării valorilor este alta. Mult succes in carieră!”, au scris internauții supărați în secțiunea de comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: