Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam evacuată din casă! Artista ocupa ilegal imobilul

Anda Adam evacuată din casă! Artista ocupa ilegal imobilul

GALERIE FOTO (2)

Cântăreața Anda Adam trece prin momente tragice! Artista tocmai a fost evacuată din casă, printr-o hotărâre judecătorească definitivă: „După injurii ca la ușa cortului…” Iată toate detaliile!

Anda Adam evacuată din casă!

Judecătoria Cornetu a decis astăzi, printr-o decizie executorie, evacuarea îndrăgitei cântărețe, Anda Adam, din imobilul pe care îl ocupa în orașul Bragadiru.

„După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Potrivit hotărârii judecătorești pe care a primit-o cântăreața, decizia nu este definitivă și poate fi revocată prin apel în termen de cinci zile.

Anda Adam preferă viața la casă

În 2019, cântăreața a decis să se mute de la bloc, direct la vilă. Ea povestea pentru Click faptul că este foarte important să dețină curte pentru ca fiica ei să aibă un loc de joacă și un mediu plăcut:

„Nu intenţionez neapărat să mă mut într-o casă mai spaţioasă, pentru că apartamentul în care stăm acum este destul de mare. Însă vreau să am curte pentru ca Evelyn să se poată juca în voie. Nu vreau să fac prea mult tam-tam, prefer să vorbesc atunci când lucrurile sunt aproape gata şi ne putem muta. Am avut cereri de la fani care voiau să le fac turul casei şi am făcut acest vlog pentru că vreau să vadă şi ei ce fac în timpul liber”, a declarat solista.

Anda Adam este foarte cunoscută în țara noastră încă din 1999, când a colaborat cu trupa rap „ R.A.C.L.A.”, pentru cântecul „Nu mă uita”. Aceasta a devenit foarte îndrăgită de publicul românesc odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: