Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, imagini de senzație alături de noul ei iubit. Artista nu se mai ferește!

Anda Adam, imagini de senzație alături de noul ei iubit. Artista nu se mai ferește!

GALERIE FOTO (5) Anda Adam, imagini de senzație alături de noul ei iubit.

Anda Adam, imagini de senzație alături de noul ei iubit. Artista a pus capăt căsniciei cu Sorin Niculescu, luând decizia de a merge pe drumuri separate. Mai mult, blondina are deja un nou iubit, cu toate că nu a recunoscut divorțul de tatăl fiicei sale. Cine este bărbatul care a reușit să o cucerească pe Anda Adam?

Anda Adam, imagini de senzație alături de noul ei iubit. Artista nu se mai ferește!

Anda Adam, imagini de senzație alături de noul ei iubit. Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit după șase ani de căsnicie, iar artista deja și-a făcut un nou iubit. Deși nu a recunoscut public divorțul de tatăl fetiței sale, Anda se afișează în spațiul public alături de noul partener.

Bărbatul a fost cel care a postat în mediul online mai multe imagini cu cei doi, în urma cărora se poate observa că acesta o ține strâns în brațe pe artistă. „Inima mea”, a scris bărbatul în dreptul imaginii. La scurt timp, Anda Adam a lăsat un comentariu la postarea noului său iubit. Vedeta a postat trei inimioare, semn că îi împărtășește sentimentele. De asemenea, bărbatul a postat și un clip video la InstaStory în care sărbătorește cu vedeta, chiar dacă aceasta nu apare în cadru. Se poate observa mâna artistei în timp ce aceștia ciocnesc paharele pline cu băutură. Noul iubit al Andei Adam este un afacerist din Cluj-Napoca și se pare că relația cu artista este una serioasă.

Ce spune Sorin Niculescu, soțul Andei Adam

Deși s-a vehiculat de multe ori că Anda Adam și Sorin Niculescu ar divorța, niciunul nu a recunoscut informația. După ce blondina a fost surprinsă în brațele altui bărbat, Sorin Niculescu a confirmat despărțirea de mama fiicei lui. Tânărul a precizat că atât el, cât și Anda, preferă să își rezolve problemele departe de lumina reflectoarelor. „Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată.Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a spus Sorin Niculescu.

Anda Adam si Sorin divorteaza

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au căsătorit pe 7 iunie 2015, iar după câteva luni vedeta a anunțat că este însărcinată. În 2015 a născut o fetiță perfect sănătoasă, Evelin. În vârstă de 41 de ani, Anda Adam a avut mai multe relații cu bărbați celebri din România, iar cea mai cunoscută este cu Victor Slav. Cei doi au fost împreună timp de șase ani, dar fostul prezentator de televiziune ar fi pus capăt relației, motivul fiind programul încărcat al blondinei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: