Redactia.ro
Home » Monden » Căsnicia Andei Adam a ajuns la final? Declarațiile șocante făcute de artistă în mediul online

Căsnicia Andei Adam a ajuns la final? Declarațiile șocante făcute de artistă în mediul online

GALERIE FOTO (4) Căsnicia Andei Adam a ajuns la final

Căsnicia Andei Adam a ajuns la final? De-a lungul timpului, în presă, au existat multe zvonuri despre despărțirea Andei Adam de soțul său, Sorin Niculescu. Recent, artista a făcut o afirmație care i-a determinat pe fanii săi să creadă că divorțează de acesta.

Căsnicia Andei Adam a ajuns la final? Declarațiile șocante făcute de artistă în mediul online

Căsnicia Andei Adam a ajuns la final? Artista s-a căsătorit cu Sorin Niculescu în 2015 și au împreună o fetiță minunată. De-a lungul timpului, s-a speculat că cei doi ar avea probleme în căsnicie, dar de fiecare dată, Anda Adam a infirmat acest lucru. Recent, vedeta și-a pus fanii pe gânduri după ce a făcut o declarație surprinzătoare. Mulți se întreabă dacă nu cumva, Anda și Sorin au divorțat. Artista a vorbit cu Amna despre viața sa, dar și în fața fanilor săi. Amna a întrebat-o pe colega și buna sa prietenă cum stă cu „inima”, iar răspunsul artistei a socat pe toată lumea. : „Hm… e bine! Bate inima săraca. Trebuie să bată ca să-mi cresc copilul”.

Mai mult, Anda Adam a fost întrebată și cum se menține atât de puternică, iar răspunsul său a surprins-o și pe Amna. „Cred că e pur și simplu de mindset-ul fiecăruia și de cum te setezi tu”, a adăugat Anda Adam.Totodată, blondina a mărturisit că și-ar dori mai mulți copii, dar că nu ar fi găsit bărbatul perfect. „Eu îmi doream foarte mult timp copii, dar n-am avut cu cine să-i fac. Probabil că dacă apăreau numai bărbați din ăștia SuperMan în viața mea aveam mulți copii până acum. Eu aș vrea, dar nu știu ce să zic. Ideea e că nu am găsit SuperManii”, a mai transmis artista.

În continuare, Anda Adam a spus că, de obicei, a inhibat bărbații și că acesta ar motivul pentru care nu o abordează. „Am inhibat rău bărbații. Îi inhib de dinainte să mă abordeze, că mulți de aia nici nu mă abordează. Zic că sunt foarte greu de abordat. Și ce vrei să fac? Eu asta sunt. Nu fac absolut nimic special ca să inhib oamenii, am o personalitate puternică”, a adăugat vedeta.

Cine este soțul Andei Adam

Anda Adam a devenit cunoscută în România, devenind una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din țară. Cântăreața a făcut senzație când a decis să se căsătorească cu Sorin Niculescu, în 2015, formând de mult timp unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Sorin este din Constanța, acolo unde a avut o carieră de manechin. Acesta este cu cinci ani mai tânăr decât Anda Adam, reușind să-i cucerească inima vedetei, iar la o lună de la nuntă, artista a rămas însărcinată.

Sorin Niculescu a fost condamnat în 2019 la trei ani cu închisoare cu suspendare, fiind acuzat de falsificare a instrumentelor de plată electronică. Autoritățile ar fi confiscat de la Sorin suma de 55.000 de lei și mai multe carduri contrafăcute. Potrivit Cancan.ro, acesta a fost condamnat alături de alți patru bărbați. „Condamnă pe inculpatul Nicolescu Sorin Andrei la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare şi 3 (trei) ani interzicerea drepturilor prev. de art. de art. 64 alin. 1 lit. a teza II-a, lit. b C.pen. din 1969 ca pedeapsă complementară în conformitate cu dispoziţiile art. 65 alin. 2 și 3 C.pen. din 1969 pentru săvârşirea infracţiunii de falsificarea instrumentelor de plată electronică în formă continuată”, arată sursa citită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: