Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Andei Adam, prima reacția după ce s-a spus că a divorțat de artistă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cei doi

Soțul Andei Adam, prima reacția după ce s-a spus că a divorțat de artistă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cei doi

GALERIE FOTO (8) Soțul Andei Adam, prima reacția după ce s-a spus că a divorțat de artistă

Soțul Andei Adam, a reacționat după ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora, Anda Adam și el divorțează! Astfel, Sorin a răspuns subtil la întrebările care stau pe buzele tuturor fanilor artistei. Cu siguranță, tânărul le-a închis gura celor care susțineau că relația a ajuns la final.

Soțul Andei Adam, prima reacția după ce s-a spus că a divorțat de artistă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cei doi

De câteva săptămână, în presă au apărut zvonuri legate de un posibil divorț între Anda Adam și Sorin. Cu toate că aceștia nu au recunoscut în public că relația lor a ajuns la final, atât Anda, cât și Sorin au alimentat zvonurile, având în vedere că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Ei bine, probabil sătul de toate informațiile ieșite în presă despre căsnicia sa, Sorin a decis să spună ce relație are, de fapt, cu Anda Adam. Soțul artistei le-a închis gurile celor care spun că cei doi nu mai formează un cuplu. Sorin a postat recent, o fotografie pe Instagram, în care apare alături de Anda și Evelin, fetița lor. Mai mult, la descrierea pozei, acesta a postat un mesaj ușor de înțeles, ”Binecuvântat”! Așadar, Sorin a clarificat, practic, toată situația. Mai mult, se pare că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, pentru că Evelin a împlinit de curând cinci anișori.

Anda Adam si sotul sau, la ziua fiicei lor
Anda Adam, divort

Drama Andei Adam

Pe 7 iunie 2015, Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Andrei Nicolescu, dar înainte cu trei săptamâni să facă nunta, Anda a primit o veste tristă. Una dintre cele mai importante persoane din viața ei, s-a stins din viață. Este vorba despre mătușa acesteia, care a crescut-o încă de când era mică. Sora mamei sale, a murit într-un spital din București. La acea vremea, Anda a fost devastată de pierderea mătușii sale. ”Nu-și dorea decât să mă vadă mireasă și să fie și ea la nunta mea. Mama i-a cumpărat și rochie deja, din America, pentru ceremonie”, spunea Anda Adam la acea vreme.

Cu toate că vedeta avea o durere imensă în suflet, știa că mătușa ei și-a dorit ca ea să fie fericită și a organizat o nuntă ca în povești. Anda Adam și Sorin și-au unit destinele la o biserică din Snagov, iar petrecerea a continuat la un restaurant, unde vedeta și invitații s-au distrat până dimineață. La scurt timp, artista a adus-o pe lume pe Evelin, cea care le face viața mai frumoasă celor doi.

Anda Adam este una dintre cele mai talentate și cunoscute cântărețe de muzică pop, dance si R&B din România. Anda a devenit cunoscută după Revoluție, după ce a colaborat cu trupa R.A.C.L.A. Anda Angelica Adam, pe numele său real a devenit celebră, la 16 ani, lansând o piesă și cu Marijuana, care i-a adus și mai mult succes pe piața muzicală. Cu toate că multă lume știe cât de talentată este Anda, puțini sunt cei care știu că artista a copilărit în America, luând decizia de a se întoarce alături de părinții săi, în România. „Mama locuieste in SUA. Mama a plecat acolo pentru ca am fost un elev exemplar si mi-a spus ca pleaca pentru ca vrea un viitor mai bun pentru mine. A discutat la Harvard pentru mine, dar eu am intrerupt aceste discutia pentru ca m-am lansat in muzica‘, a spus Anda la „Teo Show’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: