Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, implicată într-un incident violent. Poliția s-a deplasat la fața locului în cel mai scurt timp

Anda Adam, implicată într-un incident violent. Poliția s-a deplasat la fața locului în cel mai scurt timp

GALERIE FOTO (2)

Vacanță cu întâmplări neplăcute pentru Anda Adam, care a fost implicată fără voia sa într-un incident violent. Totul s-a întâmplat în stațiunea Poiana Brașov, unde artista a plecat însoțită de un grup de prieteni pentru a petrece vacanța de Crăciun. 

Anda Adam a ales să-și facă sărbătorile departe de capitală și a optat pentru una dintre cele mai luxoase destinații din România: stațiunea Poiana Brașov. A plecat însoțită de logodnicul său, precum și de un grup de prieteni numeros.

Anda Adam, implicată într-un incident violent. Poliția s-a deplasat la fața locului în cel mai scurt timp

Vacanța s-a desfășurat cât de poate de plăcut, până când grupul în care se afla artista a intrat în conflict cu un alt grup. Altercația a avut loc chiar în incinta hotelului în care erau cazați, iar Anda a fost și ea implicată. Se pare că vedeta a fost lovită de o altă femeie, care ar fi zgâriat-o pe față. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, care au reușit să restaureze liniștea și să pună capăt neînțelegerilor.

În urma conflictului, Anda ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, pe care le-a primit în cel mai scurt timp, după ce polițiștii au constatat cele întâmplate.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, a transmis Poliția Brașov.

Incidentul a avut loc chiar în Ajunul Crăciunului, iar Anda Adam nu a comentat până în prezent întâmplarea. Este cunoscut însă faptul că vedeta nu a depus plângere împotriva femeii, cu toate că pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal pentru a putea fi efectuate cercetările.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, a transmis IPJ Brașov.

Anda Adam și-a continuat vacanța după acest incident

După ce incidentul a fost dat uitării, se pare că Anda Adam a continuat să se bucure de vacanța sa alături de cei dragi. Vedeta a postat o fotografie de pe pârtie, unde apare fericită în brațele logodnicului său. Din imagini nu se poate observa clar dacă urmele de zgârieturi mai sunt vizibile pe chipul artistei, însă la prima vedere acestea pare că au dispărut.

Fotografiile au fost însoțite și de un mesaj emoționant, prin care Anda își arată recunoștința pentru clipele minunate pe care le-a trăit și dragostea de care are parte.

„Iubiți-vă și bucurați-vă de fiecare clipă”, a scris aceasta pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: