Redactia.ro
Home » Știri » Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă de milionari. Cei doi au cheltuit o avere pe aranjamentele florale

Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă de milionari. Cei doi au cheltuit o avere pe aranjamentele florale

Anda Adam a fost cerută în căsătorie! ”Am plâns de bucurie!”

Anda Adam și Yosif Mohaci au organizat o nuntă spectaculoasă, investind sume impresionante pentru a crea un eveniment de neuitat. De la aranjamentele florale până la meniul exclusivist, fiecare detaliu a fost atent planificat și executat, reflectând luxul și rafinamentul dorit de cei doi miri.

Aranjamente florale de 30.000 de euro

Una dintre cele mai impresionante investiții a fost făcută în aranjamentele florale, care au costat nu mai puțin de 30.000 de euro. Florile exotice și designul sofisticat au transformat locația nunții într-un adevărat paradis floral. Aceste aranjamente au fost create de unii dintre cei mai renumiți designeri florali, asigurând un decor impresionant și elegant.

Florile nu doar că au decorat mesele invitaților și altarul, dar au fost folosite și pentru a crea tuneluri și arcadă florale, oferind un cadru de basm pentru fotografii. De asemenea, buchetele de flori au fost personalizate pentru fiecare invitat, adăugând un plus de exclusivitate evenimentului.

sursa foto: spynews.ro

Meniu exclusivist pentru invitați

Meniul pregătit pentru această ocazie specială va fi unul deosebit, incluzând preparate gourmet și delicatese alese cu grijă pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Bucătari renumiți vor coordona bucătăria și vor crea un festin culinar memorabil.

Printre preparatele servite se vor număra fructe de mare proaspete, sushi, caviar și diverse feluri de carne premium. Deserturile vor fi la înălțime, cu prăjituri și torturi elaborate, realizate de cofetari de top. Băuturile fine, inclusiv șampanie de cea mai bună calitate și vinuri rare, vor completa experiența culinară.

Am acordat o atenție deosebită și meniului pentru petrecere. Vom avea aperitive pe stil franțuzesc, Amuse-bouche, pește Halibut, Wellington beef și multe alte delicatese. Și candy barul este tot o combinație între prăjituri românești și franțuzești”, a declarat Anda Adam, pentru click.ro.

Atmosferă de basm și divertisment de top

Pe lângă aspectele vizuale și gastronomice, Anda Adam și Yosif Mohaci au pus accent și pe divertismentul invitaților. Atmosfera va fi întreținută de artiști și trupe renumite, care vor asigura o seară plină de muzică și dans. Sistemele de sunet și luminile de scenă vor fi de ultimă generație, oferind o experiență senzorială completă.

Un moment deosebit al serii va fi spectacolul de artificii, care va lumina cerul și va marca într-un mod spectaculos uniunea celor doi. De asemenea, Anda Adam, cunoscută pentru talentul ei muzical, va oferi un recital special, cântând câteva dintre cele mai iubite melodii ale sale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: