Redactia.ro
Home » Știri » Andra a lansat piesa „Barcelona” alături de Dony și Matteo. Care sunt versurile piesei

Andra a lansat piesa „Barcelona” alături de Dony și Matteo. Care sunt versurile piesei

Andra - Barcelona

Andra a lansat o nouă piesă împreună cu Dony și Matteo. Melodia se numește ”Barcelona” și ne duce cu gândul la celebrul oraș din Spania. Pentru că vremea caldă s-a terminat, cei trei artiști au vrut să-i ducă pe fani cu gândul la plajele însorite și vacanțele care le lipsesc atât de mult. 

De unde a fost inspirată melodia ”Barcelona”

Un oraș cu o arhitectură splendidă și bulevarde pietonale largi, acompaniate de razele de soare blând, e clar că melodia vrea să aducă relaxarea și buna dispoziție în sufletele ascultătorilor. Nu-i de mirare că orașul i-a inspirat pe Andra, Dony și pe Matteo să cânte despre o vacanță în peninsula iberică.

Noul single este în limba engleză și are un aer de distracție și vacanță, lucru care ne lipsește foarte mult de când cu pandemia Covid-19.

„Barcelona este orașul meu preferat din Europa! De câte ori am ajuns acolo, în vacanță, mi s-a părut că timpul stă în loc. Este destinația perfectă pentru cupluri și nu numai, iar în această perioadă în care, pentru siguranța noastră și a celor din jur, am stat acasă, i-am dus foarte mult dorul. Sper ca piesa să aducă în sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapadă cu persoana iubită și să ne ajute să privim cu optimism spre viitor!’, a declarat Andra pentru tvmania.ro.

„Piesa Barcelona prelungește vara, sentimentul de libertate și aventură. Asta e dorința noastră, de a pune vara într-o piesă care să te facă să dansezi, să visezi. Este o colaborare la care țin mult, a fost o plăcere să înregistrez piesa și să filmez clipul cu Andra și cu Matteo’, a declarat Dony.

„Nicio vară fără o vacanță de vis, nicio relație fără pasiune! Așa cred că trebuie să ne trăim viața și despre asta cântăm. Piesa Barcelona are influențe reggae și sound-ul exotic îmi definește bine stilul. Sper să fie un hit!’, a declarat Matteo.

Ce transmit versurile melodiei ”Barcelona”

Piesa proaspăt lansată este melodie de dragoste, iar acest lucru îl putem observa și din versuri. Andra cântă despre o escapă în Barcelona pentru o noapte, unde îndrăgostiții pot face orice și pot fugi de tot, pentru a rămâne doar ei doi.

Barcelona este un oraș romantic, dar și plin de pasiune, iar acest lucru a vrut și Andra să transmită. Iubirea dintrei doi îndrăgostiți nu poate fi ținută în frâu și trebuie experimentată, iar dacă nu într-un oraș ca Barcelona, atunci unde?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: