Redactia.ro
Home » Știri » Andra a strălucit în prima semifinală „Românii au talent”. Accesoriul surprinzător pe care l-a purtat a captat toate privirile

Andra a strălucit în prima semifinală „Românii au talent”. Accesoriul surprinzător pe care l-a purtat a captat toate privirile

GALERIE FOTO (2) Andra a stralucit in prima semifinala Romanii au talent. Sursa foto: Facebook

Vineri seară, pe 17 mai 2024, a avut loc prima semifinală a sezonului 14 „Românii au Talent”, aducând în fața telespectatorilor un show plin de emoție și spectacol. 24 de concurenți s-au calificat pentru această etapă crucială și se luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Înainte de începerea spectacolului, Andra și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că urmează surprize nebănuite. Cu toate acestea, fanii au fost mai atenți la ținuta juratei, care a atras toate privirile.

Andra a strălucit în prima semifinală „Românii au Talent”

Prima semifinală a sezonului 14 „Românii au Talent” a fost difuzată pe Pro TV, aducând momente memorabile atât pentru concurenți, cât și pentru publicul larg. Concurenții calificați au reușit să impresioneze cei patru jurați și telespectatorii de acasă cu prestațiile lor excepționale. Andra nu s-a lăsat mai prejos și a strălucit în ediția de vineri seară, atrăgând atenția tuturor cu o apariție deosebită.

Pentru această primă etapă a semifinalei, Andra a optat pentru o rochie argintie, decorată cu paiete strălucitoare, la care a asortat un accesoriu inedit: o cravată neagră. Ținuta sa a fost admirată de toți cei prezenți, adăugând un plus de eleganță și rafinament spectacolului.

Andra a strălucit la prima semifinală "Românii au talent". Sursă foto: Facebook
Andra a strălucit în prima semifinală „Românii au talent”. Sursă foto: Facebook

Semifinaliștii „Românii au Talent”

Competiția pentru marele premiu de 120.000 de euro devine din ce în ce mai intensă, iar decizia finală va aparține telespectatorilor. Publicul are puterea de a-și alege favoriții, care vor merge direct în marea finală. Din cei 12 concurenți care vor urca pe scenă, doar cinci vor avea șansa să meargă mai departe. În total, 11 concurenți vor concura în marea finală, programată pentru sfârșitul lunii mai 2024.

În prima semifinală, pe scena de la „Românii au Talent” au urcat următorii concurenți: Emanuel Barica, Mia Rusu, Lae Dreghici, Violeta Botezatu, Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Maria Clara Postelnicu, Erica Popa, VAN, Karlos Tănăsucă, Aniela Ravineală și Senayet Asefa. Un moment deosebit a fost cel al cascadorului Lae Dreghici, care a primit golden buzz de la Dragoș Bucur, asigurându-și astfel un loc în marea finală.

Prima semifinală a adus în fața publicului o varietate de talente, de la muzică și dans, la acrobații și numere de magie. Fiecare concurent a adus ceva unic pe scenă, demonstrându-și abilitățile și pasiunea pentru arta lor.

Prima semifinală a sezonului 14 „Românii au Talent” a fost un succes răsunător, aducând în fața publicului o serie de momente memorabile. Jurații au fost impresionați de diversitatea și calitatea performanțelor, iar telespectatorii au avut ocazia să-și voteze favoriții.

Andra, una dintre cele mai iubite figuri ale show-ului, a captat atenția nu doar prin ținuta sa strălucitoare, ci și prin reacțiile emoționante și entuziaste la performanțele concurenților. Ea a fost activă și pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii săi momente din culisele show-ului și încurajându-i să își voteze favoriții.

Pe măsură ce competiția avansează, tensiunea și emoțiile cresc

Telespectatorii au un rol esențial în determinarea celor care vor ajunge în marea finală. Cu fiecare etapă, așteptările sunt tot mai mari, iar concurenții trebuie să își depășească limitele pentru a impresiona și a câștiga inimile publicului.

Prima semifinală a sezonului 14 „Românii au Talent” a fost un spectacol plin de emoție, talent și momente memorabile. Cu o competiție acerbă și performanțe excepționale, spectacolul a reușit să capteze atenția publicului și să ofere o seară de neuitat.

Andra a strălucit nu doar prin ținuta sa spectaculoasă, ci și prin entuziasmul și sprijinul oferit concurenților. Golden buzz-ul acordat de Dragoș Bucur a adus un moment deosebit în competiție, asigurându-i lui Lae Dreghici un loc meritat în marea finală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: