Redactia.ro
Home » Monden » Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei: „Eu am încercat să lucrez și cu un alt manager, nu un membru al familiei, dar nu a funcționat”

Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei: „Eu am încercat să lucrez și cu un alt manager, nu un membru al familiei, dar nu a funcționat”

Îndrăgita cântăreață, Andra l-a avut manager mulţi ani de zile pe tatăl său, cel care a ajutat-o enorm în carieră. Artista a decis ca parterul său de viață, Cătălin Măruță să-i ia locul tatălui său pe postul de manager. Iată motivul!

Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei

Andra a povestit că faptul că l-a ales pe Cătălin Măruță în detrimentul tatălui său, ca magaer, nu a adus tensiuni sau supărări în familia ei:

A fost o tranziție firească, nu un moment delicat. Eu am încercat să lucrez și cu un alt manager, nu un membru al familiei, dar nu a funcționat colaborarea pentru că eram obișnuită cu o persoană care știe totul despre programul meu, despre nevoile mele și mi se părea greu să comunic cu un străin.

Cătălin era alegerea cea mai potrivită, mă însoțea adesea, știa totul despre cariera mea și lua decizii ca și cum ar fi ales pentru el însuși. Nicio secundă nu s-a pus problema ca tatăl meu să nu fie de acord, s-a bucurat că a putut să preia Cătălin, că înțelegea domeniul și a putut să se muleze.

A fost în primul rând alegerea mea să studiez muzica, iar părinților le mulțumesc că m-au sprijinit și mi-au permis să îmi urmez visul. Copilăria mea nu a fost una clasică, dar a fost foarte fericită. Am avut, de mică, multe concerte, dar și multe satisfacții. Acasă am fost răsfățată de frații mei și m-am simțit mereu foarte iubită”,a declarat Andra, pentru Viva.ro.

Andra, despre secretul unei căsnicii fericite și de lungă durată cu Cătălin Măruță

Îndrăgita cântăreață a povestit în cadrul emisiunii soțului său faptul că longevitatea din relația lor stă la baza gesturilor frumoase și a faptului că nu ezită să-și arate sentimentele unul față de celălalt:

„Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit”, a spus Andra, relatează Impact. 

Andra a recunoscut că atunci când Eva și David erau micuți, era mai greu să aibă parte de intimitate alături de Cătălin Măruță, deoarece creșterea copiilor lor era mult mai importantă. Aceasta susține că flacăra pasiunii dintre ei nu s-a stins niciodată.

„Acum, că Eva și David au crescut, nu mai este chiar așa de greu. Dar, oricum, eu zic că flacăra pasiunii nu se stinge așa ușor, focul mocnește acolo și în perioadele în care abia apucăm să ne vedem. Că dacă s-ar despărți toată lumea când apar copiii, nu prea ar mai fi cupluri printre noi”, a mai spus Andra, potrivit Viva.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: