Redactia.ro
Home » Monden » Andra le-a dat replica celor care au taxat-o că a citit imnul. Reacția fabuloasă a artistei: ”Poți reveni cu scuze”

Andra le-a dat replica celor care au taxat-o că a citit imnul. Reacția fabuloasă a artistei: ”Poți reveni cu scuze”

GALERIE FOTO (2) Andra Măruță

Andra Măruță a devenit protagonista unui moment deosebit pe Arena Națională, aducând emoție și entuziasm în inimile spectatorilor prezenți la eveniment, dar și în casele celor care au urmărit partida la televizor. Aflată pe podium, artista a dezlănțuit o adevărată furtună de emoții prin interpretarea Imnului Național, iar impactul său asupra atmosferei generale a fost evident.

Se pare că prestația sa a purtat noroc echipei naționale de fotbal, care a câștigat jocul cu un scor de 1-0. Totuși, au existat și mulți care au criticat-o pentru prestația sa, motiv pentru care vedeta a luat decizia de a le răspunde imediat.

Andra, reacție acidă la adresa celor care o critică

După momentul memorabil, Andra Măruță a împărtășit emoțiile trăite cu fanii săi pe rețelele de socializare. Postând despre această experiență extraordinară, artista și-a exprimat fericirea pentru ocazia de a cânta Imnul Național alături de suporterii entuziaști. Cuvintele sale au devenit o extensie a atmosferei încărcate de patriotism și unitate resimțită pe Arena Națională.

Cu toate că majoritatea internauților au aplaudat-o pentru interpretarea sa impresionantă, au existat și voci critice care au găsit motive de comentat. Fără să lase lucrurile în suspans, Andra Măruță a ales să răspundă acestor critici prin comentarii, subliniind astfel maturitatea și determinarea de a-și susține arta și pasiunea, indiferent de opiniile negative.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând ‘croiește-ți altă soarte’”, a comentat o persoană.

Andra a simțit nevoia să intervină și să le explice tuturor cum au stat lucrurile, de fapt. Artista a mărturisit că pur și simplu a optat pentru varianta oficială a imnului, motiv pentru care s-a creat această confuzie.

„Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, este reacția Andrei.

Andra cântă imnul pe Arena Națională

Andra, aplaudată de vedetele României

După ce a susținut cu mândrie Imnul Național în fața unei audiențe de 50.000 de persoane, Andra a primit felicitări din partea mai multor colegi de breaslă. Alți artiști au ținut să o felicite pentru momentul de neuitat pe care l-a oferit publicului și pentru contribuția sa la atmosfera unică de pe Arena Națională.

„Cât de frumos, cu adevărat emoționant”, a scris Iulia Vântur. „Superb”, a zis și Diana Baicu, în timp ce Cosmin Seleși a aplaudat-o.

Admiratorii Andrei nu au întârziat să-și exprime entuziasmul și admirația pentru prestația sa. Social media a devenit un loc al aprecierii și al împărtășirii emoțiilor, iar fanii au fost rapizi în a-și exprima recunoștința pentru momentul deosebit oferit de artistă.

„Superb! Ești incredibilă”, „Vocea care reprezintă întreaga țară! Totul la superlativ, așa cum faci de fiecare dată. Mândrii de tine cu toții”, „Doamne, ce voce! Mi-au dat lacrimile. Câte emoții când aud imnul României”, „Inegalabilă a fost interpretarea ta”, sunt câteva din aprecierile primite de Andra, după prestația de pe Arena Națională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: