Redactia.ro
Home » Știri » Andra, mesaj surpriză după anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ce le-a transmis nașa

Andra, mesaj surpriză după anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ce le-a transmis nașa

GALERIE FOTO (2)

Pepe și Raluca Pastramă, unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, i-a șocat pe fani odată cu anunțul divorțului. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu opt ani și i-au ales ca nași de cununie pe Andra și Cătălin Măruță. 

 

Andra, mesaj surpriză după anunțul divorțului

 

Relația lui Pepe și a Ralucăi Pastramă cu soții Măruță a fost una extrem de bună, motiv pentru care cei doi au ales să îi aleagă chiar și drept nași de cununie. Andra este mai rezervată cu viața personală, motiv pentru care a ales să facă același lucru și în ceea ce privește divoțul celor doi fini ai săi, Pepe și Raluca Pastramă.

Andra a postat pe contul personal de Instagram un mesaj subtil cu privire la acest subiect, unde îi îndrumă pe internauți să lase grijile la o parte și să se bucure de moment.

”O nouă zi! Să trăim clipa, dragii mei, să ne bucurăm de ce simțim acum și să lăsăm grijile pentru altă dată! Vă iubesc!”, a mai scris Andra pe contul ei de Instagram.

Andra nu a comentat până acum subiectele din presă cu ăprivire la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă, deoarece nu a vrut să pună paie pe foc și să nu strice prietenia cu niciunul dintre cei doi soți.  Andra și Pepe sunt prieteni de foarte mult timp, motiv pentru carea a șia cceptat să îi fie nașă artistului.

 

Cum a reacționat Cătălin Măruță

 

În schimb, Cătălin Măruță a părut vizibil dezamăgit de această decizie de separare. Prezentatorul TV a vorbit în cadrul emisiuniis ale de la PRO TV despre divorțul dintre cei doi și le-a transmis și un mesaj.

,,Pepe a anunţat aseară de separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totdodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru, şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a spus Cătălin Măruță în cadrul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: