Redactia.ro
Home » Monden » Andra, probleme de sănătate din cauza coronavirusului. Artista și-a șocat fanii

Andra, probleme de sănătate din cauza coronavirusului. Artista și-a șocat fanii

GALERIE FOTO (4) Andra, probleme de sănătate din cauza coronavirusului

Andra, probleme de sănătate din cauza coronavirusului. În urmă cu câteva zile, Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, cei doi aflându-se în izolare la domiciliu. După ce a anunțat că are probleme cu vocea, artista și-a șocat fanii, după ce a postat o fotografie pe rețelele de socializare.

Andra, probleme de sănătate din cauza coronavirusului.. Artista și-a șocat fanii

Andra, probleme de sănătate din cauza coronavirusului. În urmă cu câteva zile, Cătălin Măruță își anunța fanii că atât el, cât și Andra și fiica lor Eva, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Deși inițial prezentatorul Tv a spus că sunt bine și că nu au simptome specifice noului virus, Andra a anunțat recent că are probleme cu vocea și nu va mai putea cânta o bună perioadă de timp. În urmă cu câteva ore, artista a postat mai multe fotografii pe Instagram, iar susținătorii săi au rămas șocați.

În imagini, jurata de la „Românii au talent” se bucură de soare, în curtea case sale, iar cu toate că nu se află în forma ei maximă, Andra nu și-a pierdut zâmbetul și optimismul. „Când stai la soare, toate grijile parcă se topesc! Să aveți o zi plină de optimism!”, a scris Andra pe contul său de Instagram. La scurt timp, fanii său au reacționat cu mii de aprecieri și comentarii, transmițându-i multă sănătate ei și familiei sale.

Familia Măruță, în izolare la domiciliu

La scurt timp după ce Cătălin, Andra și Eva Măruță au aflat că au cornavirus, l-au trimis pe David, care a fost testat negativ, să stea departe de ei timp de 14 zile. Ei bine, după ce și-a făcut testul a doua oară, rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care David a trebuit să intre în izolare la domiciliu alături de sora și părinții lui. În timp ce prezentatorul Tv și-a asigurat colegii și fanii că se simt bine, se pare că Andra are probleme cu vocea și se confruntă cu dureri musculare. În acest timp, Eva și David sunt la fel de energici ca înainte. „Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a declarat Andra în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare.

Cătălin Măruță le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că are simptome ușoare de tuse și mai are stări de febră seara, în rest se simte bine. „Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de susținere”, a declarat moderatorul de la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: