Redactia.ro
Home » Monden » Andra trece prin clipe grele în izolare! Cu ce probleme se confruntă artista

Andra trece prin clipe grele în izolare! Cu ce probleme se confruntă artista

GALERIE FOTO (2) Andra, in costum de baie

Andra trece prin clipe grele în izolare! Andra a fost confirmată cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile, împreună cu soțul și fiica sa, Eva. Cei trei sunt în izolare la domiciliu, dar se pare că artista se confruntă cu probleme greu de gestionat în această perioadă.

Andra trece prin clipe grele în izolare! Cu ce probleme se confruntă artista

Andra trece prin clipe grele în izolare! Andra este una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din România. În urmă cu câteva zile, Andra, Cătălin și Eva Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Se pare că virusul ucigaș din China nu iartă pe nimeni! Cei doi soți au foarte mulți fani pe rețelele de socializare, aceștia fiind foarte activi. Cu toate astea, Andra a decis să lase deoparte mediul online în ultimele zile, iar motivul este surprinzător. Conform acesteia, nu a trecut prin clipe ușoare după ce a aflat că are coronavirus. Aceasta le-a spus susținătorilor ei că a avut dureri musculare mari, a început să o doară în gât și să tușească. Mai mult, vedeta le-a spus fanilor săi că astăzi și-a pierdut gustul și mirosul, dar acum se simte mult mai bine. ”Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, le-a spus Andra fanilor săi.

Mesajul postat de Andra Maruta

În urmă cu câteva zile, David Măruță a fost și el testat dar rezultatul a fost negativ. Ei bine, la câteva zile distanță, cel de-al doilea rezultat a arătat că a fost și el infectat cu COVID19. Așadar, cei patru se află în izolare, iar artista îi îndeamnă pe fanii săi să aibă grijă de sănătatea lor și să respecte măsurile de protecție. Din păcate, planurile vedetei au fost date peste cap. Andra trebuia să filmeze un nou videoclip, dar acum totul e pus pe pauză. Însă, atunci când își va reveni, vedeta a promis că se va apuca din nou de treabă.

Familia Măruță se află în izolare la domiciliu

Cătălin Măruță a postat un clip video pe rețelele de socializare în care le spunea fanilor săi că atât el, cât și Andra și Eva au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Deși se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile, Cătălin Măruță își continuă emisiunea de acasă. Acesta a vorbit în direct, în emisiunea sa, pe care o prezintă cu ajutorul magicianului Magitot, care se află în platou. ”14 zile suntem acasa, starea de sanatate este buna, am doar stari de febra spre seara, mai tusesc din cand in cand, daca e pana acum, o să trec usor peste boala. Am ramas fara miros, fara gust, dar este un simptom specific. Andra este si ea infectata, ea are dureri musculare, Eva e cea mai energica dintre noi. David ne roaga sa ii facem teste in fiecare zi, pentru ca este departe de noi”, a declarat Cătălin Măruță în emisiunea sa.

Acesta a mai spus că în urmă cu o săptămână toți membrii familiei și-au făcut teste COVID19, dar au ieșit negative, iar vineri, când au repetat testul rezultatul a fost pozitiv pentru Andra, Cătălin și Eva. Recent, și fiul lor David, a fost confirmat cu coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: