Redactia.ro
Home » Monden » Andra și Cătălin Măruță au făcut anunțul! Ce decizie au luat după 14 ani de căsătorie

Andra și Cătălin Măruță au făcut anunțul! Ce decizie au luat după 14 ani de căsătorie

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani. Au construit o familie frumoasă și au doi copii de care ambii sunt tare mândri. Anul acesta este unul cu totul special pentru cei doi soți. Andra a făcut anunțul neașteptat într-unul dintre interviurile pe care le-a acordat recent.

Ce decizie au luat Andra și Cătălin după 14 ani de căsnicie

Andra a dezvăluit recent că anul acesta ea și soțul ei vor avea parte de o ceremonie specială pentru a-și reînnoi jurămintele.

Ce doi s-au căsătorit civil în data de 10 august 2008, la București. Pe 23 august, în același an, au făcut cununia religioasă la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță.

După 14 ani de căsătorie, au ales locul perfect pentru a atinge următorul nivel din relația lor. Evenimentul se va desfășura într-un loc cu totul special pentru povestea lor de iubire, și anume la Veneția. Acolo s-a întâmplat și cererea în căsătorie. Artista spune că soțul ei este un bărbat romantic și că, de fapt, a cerut-o de soție, de mai multe ori. De fiecare dată, ea a răspuns cu DA.

Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: Ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis „DA” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori, a spus Andra la Pro FM.

Eva și David vor participa la reînnoirea jurămintelor dintre Andra și Cătălin Măruță

Tot la ProFM, Andra a mărturisit că își dorește o reînnoire a jurămintelor ca-n filme, la care să participe neaparat și cei doi copii ai lor: Eva Maria și David.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră, a mai spus Andra la Pro FM.

Recent, soții Măruță au fost împreună în Italia unde Andra a avut de susținut un concert în Padova. Au profitat de această ocazie pentru a reveni în Veneția, mai exact în celebra piață San Marco de unde prezentatorul tv a cumpărat inelul de logodnă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: