Redactia.ro
Home » Monden » Andra și Cătălin Măruță, poze inedite din vacanță! Cei doi și-au dus copiii la Disneyland Paris

Andra și Cătălin Măruță, poze inedite din vacanță! Cei doi și-au dus copiii la Disneyland Paris

GALERIE FOTO (5) Andra și Cătălin Măruță, poze inedite din vacanță! Cei doi și-au dus copiii la Disneyland Paris

Andra și Cătălin Măruță, poze inedite din vacanță! Cei au plecat în vacanță alături de cei doi copii ai lor, Eva și David. Potrivit imaginilor postate pe conturile de socializare, familia Măruță se distrează de minune la Disneylannd Paris. Cătălin și Andra i-au organizat o petrecere de pomină fiicei lor, Eva, care a împlinit 6 anișori.

Andra și Cătălin Măruță, poze inedite din vacanță! Cei doi și-au dus copiii la Disneyland Paris

Andra și Cătălin Măruță, poze inedite din vacanță! După o lungă perioadă în care nu au mai plecat de pe teritoriul României, a venit vremea să se bucure de o vacanță de pomină. Familia Măruță a plecat în vacanță într-un loc absolut minunat. Cătălin și Andra le-au pregătit copiilor lor o surpriză și au mers câteva zile la Disneyland Paris. Măruță a înregistrat câteva emisiuni în avans pentru a putea merge alături de familia sa în vacanță.

David și Eva sunt extrem de încântați de excursie și au testat deja toate caruselele de acolo. De asemenea, Andra și Eva s-au costumat în Minnie și Ana, personajul celebru într-o animație. Pe 23 iulie, înainte de a plecat la Disneyland, Eva a împlinit 6 ani, iar părinții săi i-au organizat o petrecere de pomină. Fetița a fost înconjurată de prieteni, bucurându-se toată ziua de jocuri. „Începe aventura! David, roller coaster! Copii, sunteți pregătiți? Andra, ai emoții?”

Familia Măruță, infectată cu COVID-19

La începutul anului acesta, Cătălin, Andra, Eva și David Măruță au fost infectați cu noul coronavirus. Deși au respectat toate regulile impuse în pandemie, cei trei au aflat că rezultatul testului este pozitiv, motiv pentru care s-au izolat în casă. În perioada celor 14 zile de izolare, Cătălin a prezentat emisiunea de acasă, în direct. Din fericire, au avut o formă ușoară a bolii. „Starea mea de sănătate este una bună. Am doar stări de febră, spre seară. În rest, mai tușesc din când în când. Dacă e ca până acum, aș putea să spun că o să trec ușor peste această perioadă. Într-adevăr, am rămas fără miros, gust, e extrem de ciudată toată această senzație (…) Andra este și ea infectată cu SARS-CoV-2, ea are dureri musculare, dar și ea se descurcă foarte bine. Eva este cea mai energică, n-are absolut nicio treabă.”, spunea prezentatorul tv.

Ulterior, Andra a declarat că ea s-a confruntat cu dureri musculare, durere în gât și și-a pierdut gustul și mirosul. După câteva zile, starea sa de sănătate s-a însănătoșit. „Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, spunea Andra Măruța. În pandemia de coronavirus, numeroase vedete din România au anunțat că sunt infectate cu noul coronavirus, iar unii s-au confruntat cu simptome care le-au pus viața în pericol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: