Redactia.ro
Home » TV » Cătălin Măruță a zis-o în direct, la TV! Toți au rămas socați să-l audă așa, Andra o să intre în pământ de rușine: “Rămân în chiloți…”

Cătălin Măruță a zis-o în direct, la TV! Toți au rămas socați să-l audă așa, Andra o să intre în pământ de rușine: “Rămân în chiloți…”

Cătălin Măruță a comis-o în direct. Soțul îndrăgitei artiste Andra și-a lăsat fără cuvinte atât invitatul, cât și colegii de emisiune când a anunțat pe toată lumea că va rămâne în lenjerie intimă.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, întotdeauna cu replica la el. Însă a reușit să șocheze pe toată lumea cu unul dintre momentele în care se afla în direct. Vedeta Pro TV nu a mai ținut cont de nimic și a spus-o fără ezitare.

Cătălin Măruță a zis-o în direct, la TV: “Rămân în chiloți… “

Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, magicianul Andrei Magicman a prezentat în platou un nou truc cu cărți de joc. Însă Cătălin Măruță i-a cerut ceva și mai spectaculos.

Reacția lui Cătălin Măruță când invitatul său și-a început trucul i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Chiar și Andra o să intre în pământ de rușine la așa vorbe spuse la TV.

”Fii atent, dacă tu reușești să ridici masa asta cu puterea minții, eu rămân în chiloți”, i-a zis Măruță lui Andrei Magicman, momentul uluitor întâmplându-se chiar în direct, lăsându-și invitatul fără cuvinte.

Andrei Magicman este un obișnuit al emisiunii lui Cătălin Măruță. Mai mult, acesta i-a promis vedetei Pro TV că își va încerca norocul și la ”Românii au talent”.

Cum este Cătălin Măruță dincolo de TV

Chiar dacă rolul de om de televiziune îi vine mânușă, Cătălin Măruță este un familist convins, căruia îi place timpul petrecut cu ai săi copii.

Nu o dată a declarat că face tot posibilul să stea cât mai mult timp cu cei doi copii ai săi și ai artistei Andra, David și Eva.

Prețuiește foarte mult timpul cu cei dragi.

„În vacanțe, înainte să avem copiii, dar și după, când am mers și cu ei. Îmi place să ne trezim fără alarmă, să nu ne uităm niciodată la ceas. Să mâncăm când ne e foame, să facem ce avem chef ”, a recunoscut Cătălin Măruță, într-un interviu recent.

Soțul artistei Andra a mărturisit că are grijă, totuși, și să se mențină în formă. Se declară gurmand, așa că îi vine greu să țină diete. Cu toate acestea, încearcă să facă mișcare cât mai des.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: