Redactia.ro
Home » Monden » Andra și Cătălin Măruță vor merge din nou în fața altarului: „Va fi ceva important pentru noi”

Andra și Cătălin Măruță vor merge din nou în fața altarului: „Va fi ceva important pentru noi”

Andra și Cătălin Măruță merg din nou la fața altarului: „Va fi ceva important pentru noi”

Cătălin și Andra sunt soț și soție din 2008, iar pe 23 august vor aniversa 14 ani de la nuntă. Ei au împreună doi copii, Eva în vârstă de 6 ani și David, în vârstă de 11 ani.

Andra a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia ei cu partenerul de viață, Cătălin Măruță.

 Andra, dezvăluiri despre căsnicia cu Cătălin Măruță

Cântăreața a fost invitată la PRO FM, unde a vorbit despre momentul în care Măruță a cerut-o în căsătorie, în urmă cu 15 ani. Aceasta a făcut un anunț care a surprins ascultătorii.

Andra a povestit că a fost cerută în căsătorie de prezentatorul tv în mai multe rânduri, în locuri diferite, unul mai inedit ca altul.

Andra își dorește să meargă din nou în fața altarului

Artista a dezvăluit că și-ar dori foarte mult să meargă din nou în fața altarului pentru a-și reînnoi jurămintele de iubire alături de Cătălin Măruță.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ce-ar fi să ne căsătorim?. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit cântăreața la PROFM.

Andra s-a îngrășat în pandemie

Andra a mărturisit tot la radio că în pandemie s-a îngrășat 10 kilograme. Aceasta a spus că iubește mâncarea și că în ultimii doi ani și-a descoperit talentele gastronomice pe care nu știa că le are:

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mai mănânc, îmi place mâncarea”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: