Redactia.ro
Home » Monden » Andra, victima bullying-ului în copilărie. Cum a reușit să treacă peste această perioadă

Andra, victima bullying-ului în copilărie. Cum a reușit să treacă peste această perioadă

GALERIE FOTO (6) Andra, victima bullying-ului în copilărie.

Andra, victima bullying-ului în copilărie. Este cunoscută de milioane de români, dar puțini știu că artista s-a confruntat cu situații neplăcute în copilărie. Andra a mărturisit că a fost victima bulling-ului. Cum a reușit vedeta să treacă peste această perioadă?

Andra, victima bullying-ului în copilărie. Cum a reușit să treacă peste această perioadă

Andra, victima bullying-ului în copilărie. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar puțină lume știe că Andra a fost victima bullyingu-ului în copilărie. Vedeta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care s-a confruntat cu răutățile celor din jur. De asemenea, bruneta a declarat că și acum este ținta răutăților, dar familia a ajutat-o să treacă de fiecare dată peste asta. Andra a declarat că sunt momente în care suferă din cauza jignirilor celor din jur, dar încearcă să nu se lase influențată de ele.

Celebra cântăreață a mărturisit că este o persoană sensibilă, dar încearcî să nu mai pună la suflet toate criticile din mediul online. ”Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit. Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor’‘, a declarat Andra, potrivit viva.ro.

Andra, adevărul despre operațiile estetice

Artista are succes pe toate planurile și se poate declara o femeie împlinită. Andra formează un cuplu de mulți ani cu prezentatorul tv Cătălin Măruță, iar împreună au doi copii. Jurata de la Vocea României are o comunitate mare de fani, care sunt mereu alături de ea indiferent de situație.

Vedeta și-a șocat fanii când a vorbit deschis despre operațiile estetice. Până acum, soția lui Măruță nu a apelat la intervențiile estetice, dar nu exclude faptul ca pe viitor să apeleze la ajutorul specialiștilor. Momentan, Andra nu simte nevoia de a face acest lucru. „Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok.”, a spus Andra.

Andra a vorbit și despre al treilea copil, mărturisind că întotdeauna și-a dorit o familie mare și nu exclude ca pe viitor să mai vină pe lume încă un copil. David și Eva le fac viața mai frumoasă celor doi, mai ales că aceștia sunt ascultători. “Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată, pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a spus Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: