Redactia.ro
Home » Monden » Andra Volos face senzație pe plaja din Mamaia! Ex-concurenta Puterea Dragostei și-a etalat formele de invidiat

Andra Volos face senzație pe plaja din Mamaia! Ex-concurenta Puterea Dragostei și-a etalat formele de invidiat

GALERIE FOTO (7)

Andra Volos face senzație când merge la plajă! Ex-concurenta de la Puterea Dragostei și-a etalat formele de invidiat într-un costum de plajă care i-a pus în evidență posteriorul.

Andra Volos și-a luat câteva zile de relaxare la mare, mai exact la Mamaia. Frumoasa șatenă nu trece neobservată când ajunge pe plajă, având în vedere formele apetisante ale ex-concurentei de la Puterea Dragostei.

Iată apariția incendiară cu care a încins atmosfera fosta iubită a lui Bogdan Mocanu pe litoral. Se pare că este pregătită pentru o nouă cucerire!

Andra Volos și-a făcut timp de câteva zile de plajă la malul mării. A petrecut mai toată ziua la soare, parcă dorind să își definească un bronz cât mai frumos! Deși nu și-a dorit să atragă prea mult atenția asupra ei, îmbrăcată cu un costum de baie negru, a încins atmosfera cu fizicul ei perfect, mai ales când vine vorba despre posteriorul ei.

Cu cea mai recentă apariție a răvășit, practic, litoralul. Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, șatena a oferit scene “fierbinți”, greu de uitat.

Andra Volos, apariție incendiară pe plaja din Mamaia

Andra Volos și-a petrecut ziua de plajă mai mult pe lângă șezlong. Din dorința de a se bronza uniform, ex-concurenta Puterea Dragostei a renunțat la partea de sus a costumului de baie care i-a pus foarte bine formele apetisante.

Toți cei din jur s-au bucurat de “priveliște”, admirându-i posteriorul posteriorul perfect conturat.

Andra Volos și-a petrecut ziua de plajă în compania unei prietene, însă este cert că e pregătită să facă noi cuceriri, având în vedere fizicul de invidiat, etalat cu mândrie.

Andra Volos, cuplu cu Bogdan Mocanu

Andra Volos a devenit cunoscută în urma emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D. Frumoasa șatena a strâns deja peste 520.000 de urmăritori pe Instagram.

Cât despre relațiile ei amoroase, la începutul anului, ex-concurenta din Casa Dragostei anunța pe o rețea socială că are o relație cu un bărbat misterios, însă fără să ofere detalii.

Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, a spus Andra Volos, pe un live făcut pe internet.

La emisiunea Puterea Dragostei, Andra Volos a format un cuplu cu Bogdan Mocanu. Cei doi și-au continuat relația și în afara competiției. Însă nu au avut prea mult noroc, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Ghinion în dragoste și după această despărțire. Andra Volos s-a cuplat cu un bărbat însurat și cu trei copii, dar căruia i-a dat papucii când a aflat că are familie.

Etichete: