Redactia.ro
Home » Știri » Andreea a avut parte o moarte șocantă la 27 de ani. Tânăra mamă suferea de depresie post-natală: „Nu ne-am aşteptat la aşa ceva”

Andreea a avut parte o moarte șocantă la 27 de ani. Tânăra mamă suferea de depresie post-natală: „Nu ne-am aşteptat la aşa ceva”

GALERIE FOTO (2) Andreea s-a sinucis la 27 de ani.

O descoperire cutremurătoare a avut loc în Satu Mare, unde o tânără de doar 27 de ani, mamă a unei fetițe, a fost găsită spânzurată într-o anexă. Andreea, care abia revenise acasă din Germania după ce și-a lăsat copila la sora ei, a lăsat în urmă o notă de adio, în care și-a cerut scuze familiei, dezvăluind drama ascunsă din spatele zâmbetului pe care îl afișa pe rețelele de socializare.

Tatăl femeii a fost cel care a făcut descoperirea tragică după ore de căutare. Deși i se spusese că Andreea ar fi plecat la rude, mașina acesteia era în parcare, semnalând că ceva nu este în regulă.

„Nu era fata nicăieri şi apoi m-am dus şi am căutat-o. N-am găsit-o nicăieri şi când m-am dus… a fost decedată. Şi-a luat adio de la soţul ei, fiica, nepoţica,” a mărturisit tatăl Andreei.

Andreea se afla sub tratament pentru depresie post-natală, o afecțiune serioasă care afectează un număr semnificativ de proaspete mămici. Chiar și în mijlocul unui zâmbet strălucitor pe rețelele de socializare, tânăra femeie își ascundea suferința interioară.

„A fost o soţie minunată, o mamă minunată”

Prietena Andreei a subliniat impactul tragic al pierderii, afirmând: „A fost o soţie minunată, o mamă minunată. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva.”

Andreea s-a sinucis la 27 de ani.
Sursa foto: observatornews | Tânăra a fost găsită spânzurată într-o anexă.

Depresia post-natală este o problemă de sănătate mintală serioasă, afectând aproximativ 10-15% dintre proaspetele mămici. Specialiștii avertizează că această tulburare poate duce la consecințe grave dacă nu este tratată corespunzător.

Cecilia Ardusătan, psiholog, explică: „Depresia post partum este o combinaţie complexă între modificările emoţionale, fizice şi comportamentale care au loc imediat după naştere sau chiar tardiv. Este o tulburare a sănătăţii mintale, una din zece femei dezvoltă o depresie severă de lungă durată şi unele ajung la aşa numita psihoză post partum.”, arată observatornews.ro.

Astfel de tragedii subliniază necesitatea conștientizării și oferirii de sprijin pentru femeile care se confruntă cu depresia post-natală și subliniază importanța dialogului deschis în societate cu privire la problemele de sănătate mintală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: