Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu a trecut prin probe de foc la America Express, deși era însărcinată: „Eram ferm convinsă că nu am cum să fiu…”

Andreea Antonescu a trecut prin probe de foc la America Express, deși era însărcinată: „Eram ferm convinsă că nu am cum să fiu…”

andreea antonescu

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, a născut pentru a doua oară pe 19 decembrie. Artista a adus atunci pe lume o fetiță perfect sănătoasă, deși în primul trimestru al sarcinii a trecut prin probe cu adevărat dificile pentru că s-a aflat la filmările emisiunii America Express.

Andreea Antonescu era însărcinată în primul trimestru de sarcină atunci când participa la America Express

Filmările pentru emisiunea America Express s-au desfășurat în perioada mai-iulie 2022, iar Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut echipă și s-au numărat printre concurenți. Andreea Antonescu nu avea nici cea mai mică idee că era însărcinată. A trecut prin probe dificile, a îndurat foamea și condițiile meteo extreme și a trăit momente pline de adrenalină. Câteva luni mai târziu, pe 19 decembrie, a născut o fetiță perfect sănătoasă care îi aduce un plus de bucurie în fiecare zi.

„Întrebarea pe care am primit-o de un milion de ori și la care am răspuns de multe ori și la care o să mai răspund de multe ori. «Erai însărcinată în America Express?» Eram însărcinată în America Express.

Nu știam, ba din contră, am avut momente în care eram ferm convinsă că nu am cum să fiu însărcinată, voi, fetele știți la ce mă refer, dar da, am fost însărcinată și am trecut prin toată această experiență și toată această nebunie cu bebelina în burtă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și astăzi că am un copil perfect sănătos și o fetiță mai mult ca perfectă, așa că am reușit”, a povestit Andreea Antonescu, pe contul personal de Tik-Tok.

Andreea Antonescu iubește din nou după divorțul de Traian Spak

Andreea Antonescu iubește din nou după divorțul de Traian Spak, tatăl fiicei sale Sienna. Cel care a reușit să o cucerească iremediabil este Victor Vrînceanu, fostul redactor-șef al publicației Cancan.

Victor Vrînceanu a lucrat peste şapte ani la Gazeta Sporturilor, unde a scris articole și a avut apariţii în emisiunea GSP Live. Iubitul Andreei a trecut la ProSport la începutul anului 2020, iar din vara anului 2021 s-a aflat la conducerea Cancan. În urmă cu ceva vreme a demisionat pentru a se ocupa de proiectele personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: