Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu de la Survivor suferă de o boală cumplită! ”Nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie”

Andreea Antonescu de la Survivor suferă de o boală cumplită! ”Nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie”

Andreea Antonescu de la Survivor suferă de o boală cumplită! ”Nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie”

Andreea Antonescu suferă de o boală cumplită! Faimoasa de la Survivor nu a avut voie să facă sport deloc de-a lungul vieții. 

Andreea Antonescu de la Survivor suferă de o boală cumplită

Andreea Antonescu a avut probleme de sănătate în copilărie, mama vedetei povestind despre boala de care a suferit cântăreața încă de la vârsta de un an și opt luni. Afecțiunea a traumatizat-o pe Andreea și i-a răpit bucuria de a avea o copilărie normală.

Andreea Antonescu nu a putut să se joace cu ceilalți copii, din cauza unei afecțiuni care i-a fost depistată când era bebeluș. Având în vedere suferințele vechi și faptul că nu a putut face niciodată sport ca alți copii, mama cântăreței a declarat că este foarte mândră de evoluția ei la Survivor, o competiție care presupune un efort fizic considerabil.

”Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii. 

Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar. Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă și luptătoare”, a povestit mama Faimoasei Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a evoluat foarte mult în emisiunea Survivor

Andreea Antonescu a încercat să stea departe de conflictele din tabără încă de la intrarea în competiția din Republica Dominicană. Chiar dacă nu a fost niciodată o fire sportivă și, așa cum a povestit mama ei, a avut probleme mari în copilărie care au împiedicat-o să se joace normal, cu ceilalți copii, Andreea Antonescu se descurcă foarte bine la Survivor.

”Din punctul meu de vedere, se descurcă excelent în acest concurs. Văd că este optimistă și crede că nu este momentul ei să iasă din concurs. Când a fost nominalizată a spus că nu este momentul să plece și că vrea să meargă înainte. Am fost foarte mândră de ea. Andreea e un om integru, cu o putere psihică foarte bună, analizează lucruri în detaliu și sunt sigură că nu se va clătina nici în stânga, nici în dreapta.

Poate o privesc cu ochii de mamă grijulie, că mereu am fost așa când a fost vorba de sănătatea ei, dar mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puțin umflată la față și puțin încercănată. Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână, asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide și sper ca Dumnezeu să o ajute și să nu se întâmple ceva”, a mai spus mama Faimoasei de la Survivor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: