Redactia.ro
Home » Monden » Scandal la Survivor România. Andreea Antonescu, umilită de Zanni în fața tuturor. „Ne-am săturat de ea”

Scandal la Survivor România. Andreea Antonescu, umilită de Zanni în fața tuturor. „Ne-am săturat de ea”

Andreea Antonescu, umilită de Zanni în fața tuturor

Scandal la Survivor România.  În ediția de sâmbătă seara, concurenții de la Survivor România au avut parte de momente de neuitat. Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor, iar la Consiliu, aceștia și-au aruncat vorbe grele. Zanni a umilit-o pe Andreea Antonescu în fața colegilor, după ce a învinovățit-o că echipa pierde din cauza ei.

Scandal la Survivor România. Andreea Antonescu, umilită de Zanni în fața tuturor. „Ne-am săturat de ea. Fuge numai după mâncare”

Andreea Antonescu, umilită de Zanni în fața tuturor. În ediția de sâmbătă seara, la Survivor România, telespectatorii au avut parte de momente surprinzătoare. Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor cu scorul de 10-7, iar acest lucru i-a demoralizat complet. De asemenea, Jador este în continuare ținut sub observație medicală, după ce s-a accidentat grav la picior în urmă cu o săptămână, lipsind de pe traseu.

Tensiunea dinte faimoși pare să se intensifice, iar aceștia își aruncă vorbe grele. Zanni a umilit-o pe Andreea Antonescu, proaspătă ajunsă în Republica Dominică. Artistul susține că din cauza vedetei, echipa a început să piardă puncte importante. Protejatul lui Alex Velea este de părere că bruneta nu are nicio treabă cu probele de pe traseu și că tot ce își dorește este să mănânce. „Noi chiar vrem să iasă cineva de la noi. Sperăm să fie Andreea Antonescu, dar nu pentru că nu ne-a plăcut prezența ei, ci pentru că fugim după mâncare.(…)Pierdem în continuare și o să pierdem pentru că o avem pe Andreea la noi în echipă. Când nu a jucat în primul meci pentru imunitate am câștigat.Șansele erau de 50% dacă ea nu juca. Suntem conștienți că noi avem o piedică, urmează brunch, masaj și vrem și noi.„, a spus Zanni.

Imediat, Andreea Antonescu a reacționat la cele spuse de Zannidache. Jumătatea trupei Andre a spus că nu a venit în Republica Dominicană pentru a-și demonstra calitățile sportive, ci pentru că are o notorietate în lumea mondenă de peste 20 de ani. Mai mult, Andreea Antonescu este conștientă că este slabă din punct de vedere sportiv, iar participarea sa la Survivor se datorează faptului că vrea să își depășească limitele. Internauții și-au spus și ei punctul de vedere în mediul online. Aceștia sunt de părere că Andreea Antonescu trebuie să părăsească competiția pentru că nu aduce puncte echipei. „Andreea nu este bună pe traseu, dar este și foarte arogantă”, „Vot corect, da Andreea e cea mai slaba!„,”Andreea trebuie sa plece cât mai repede posibil„, au fost doar câteva dinrte comentariile fanilor referitoare la nominalizarea Andreei Antonescu.

Roxana Nemeș, scandal cu Andreea Antonescu

Se pare că nu doar Zanni este cel care are o problemă cu Andreea Antonescu. Roxana Nemeș a fost în conflict cu bruneta, după ce aceasta și Elena Marin au votat-o să plece acasă.

Total surprinsă de votul celor două, Roxana Nemeș s-a declarat dezamăgită, menționând că în viitor va trebui să acționeze diferit. „Din nou mi-am mai luat o lecție, că aici ne luăm lecții în fiecare zi. Atunci când nu știe ce să se facă cu votul, aruncă spre Nemeș, că ea știe să le primească. Uite așa le încasez eu frumos și de la persoane de la care nu m-aș aștepta. Poate acum, cu a doua lecție primită și la câteva zile distanță, o să văd și eu și sigur o să votez altfel de acum înainte.Nu am discutat cu Andreea, că nu știu dacă se simte sau face pe proasta și Elena la fel. Nu-mi plac prefăcătoriile. Nu că ne-am fi unit fetele că a venit Andreea, dar am zis să ne dăm o șansă’, a declarat Roxana Nemeș.Venirea Andreei Antonescu în echipa Faimoșilor a stârnit multe conflicte și tensiuni între concurenți, iar acest lucru se observă pe traseu, pentru că aceștia pierd jocuri importante.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: