Redactia.ro
Home » TV » Ce spune Majda despre ”Faimoșii” de la Survivor România. Cum i-a caracterizat pe fiecare în parte

Ce spune Majda despre ”Faimoșii” de la Survivor România. Cum i-a caracterizat pe fiecare în parte

Majda și-a caracterizat fiecare coleg de la Survivor România, din echipa ”Faimoșilor”, cea din care a făcut și ea parte. Majda a spus lucruri interesante despre Jador și Elena Marin.

Ce spune Majda despre ”Faimoșii” de la Survivor România. Cum i-a caracterizat pe fiecare în parte

Majda a fost invitată în emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre foștii ei colegi de la Survivor România. Majda a spus lucruri interesante despre ”Faimoșii” din renumita competiție și și-a exprimat opinia și despre nominalizarea lui Jador pentru a fi eliminată.

Majda a spus că s-a supărat prima oară pe Jador, din cauză că a propus-o pentru a părăsi competiția. A doua oară nu s-a mai simțit deranjată de acest lucru și a precizat că-i înțelege gestul. Mai mult, frumoasa brunetă a punctat faptul că artistul a fost și el supărat la rândul lui că a trebuit să o nominalizeze.

„Este un om foarte puternic. Am fost supărată pe el la prima nominalizare. Atâta timp cât îți pasă de oameni, e normal să fii dezamăgit. A doua oară nu am fost deloc supărată și nu am să fiu niciodată. Nu s-a văzut la televizor, dar a fost dezamăgit. Eu am stat mult de vorbă cu el și am să îi fiu alături în continuare.” , a spus Majda despre Jador.

Ce a spus Majda despre Elena Marin

Majda a caracterizat-o pe Elena Marin ca fiind o victimă a propriei persoane, dar și a celor din jur.

”Victimă, și a ei, pentru că nu își dă seama exact despre ce este vorba, și a colegilor”, a descris-o Majda pe Elena Marin.

Despre Roxana Nemeș, Majda a avut cuvinte frumoase de spus. A dezvăluit că echipa i se adresa cu ”frumușica”.

”Era frumușica grupului, așa i se spunea. Putere aș putea să spun, e o forță, e o surpriză. Mulți spuneau că nu o să poată. Toți o vedeau plecată înaintea mea”, a mai explicat Majda.

Majda și-a exprimat părere și despre Sebastian Chitoșcă. Îl vede un concurent bun din punct de vedere sportiv.

”Eu l-am nominalizat și nu a înțeles de ce și i-am spus că o voi face în continuare. Eu dacă am plecat cu echipa de mână și el a venit mai târziu nu înseamnă că îi iau șansa, dar e mai greu să nominalizez un om cu care am plâns de mână. Eu am spus că o să votez social. Pot să stau nemâncată, Survivor nu era despre sport neapărat, ci despre cum poti să te păstrezi ca om. Sebi e un foarte bun sportiv”, a spus Majda despre Sebastian Chitoșcă. Mai multe detalii despre cum a caracterizat restul colegilor găsiți pe știrilekanald.ro

Atunci când a plecat la Survivor România, Majda a părăsit competiția cu inima împăcată. Se aștepta să fie ultima ei zi în Republica Dominicană.

„Mă așteptam și de data asta, nu mai e un șoc cum a fost prima dată. Am luat ghiozdanul cu mine, alături de colegele mele nominalizate. Aș vrea să-i spun lui Jador că și eu am dat totul până la capăt pentru echipa asta.Eu am fost aici o luptătoare, nu o floricică. Eu dau oamenilor din jurul meu și am dat și pe teren. Nu m-a deranjat nicodată clasamentul facut că sunt veriga slabă. Nu sunt sportivă dar am venit aici să dau tot ce am mai bun. Nu aș fi vrut să-mi vadă slăbiciunile colegii mei sau să-i trag în jos prin energia mea. Am încercat să le transmit energie bună”, a spus ”Faimoasa”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: