Redactia.ro
Home » TV » Se strică prietenia dintre Jador și Majda? Prezentatoarea Tv a izbucnit în lacrimi. „Este printre cele mai slabe concurente”

Se strică prietenia dintre Jador și Majda? Prezentatoarea Tv a izbucnit în lacrimi. „Este printre cele mai slabe concurente”

Se strică prietenia dintre Jador și Majda_

Se strică prietenia dintre Jador și Majda? Echipa Faimoșilor a mai pierdut un concurent duminică seara, după ce Simona Hapciuc a părăsit competiția în urma voturilor telespectatorilor. Înainte ca publicul să decidă cine va pleca acasă, Jador a fost nevoit să nominalizeze un concurent de la Faimoșii pentru a pleca acasă, după ce a fost votat pentru a treia oară favoritul publicului. Astfel, faimosul a șocat pe toată lumea când a nominalizat-o pe prietena sa, Majda, să plece acasă.

Se strică prietenia dintre Jador și Majda? Prezentatoarea Tv a izbucnit în lacrimi. „Este printre cele mai slabe concurente”

Se strică prietenia dintre Jador și Majda? Emisiunea Survivor România este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, iar luptele concurenților sunt urmărite de mii de oameni. Astfel, duminică seara, Faimoșii au mai pierdut un concurent, după ce Simona Hapciuc a fost votată de spectatori să părăsească competiția. Cu toate astea, înainte de a se afla verdictul, Jador a fost ales favorit pentru a treia oară de către public, având responsabilitatea de a nominaliza un faimos să plece acasă.

Aici a fost momentul în care artistul a șocat pe toată lumea cu decizia sa. Deși nu se aștepta nimeni, Jador a nominalizat-o pe Majda, menționând că este una dintre cele mai slabe concurente. „Nu am ce să fac, trebuie să fiu corect cu noi ca echipă și nu cu mine personal, pentru că eu o iubesc cel mai mult din tot grupul acesta, și ea știe despre cine vorbesc. O iubesc cel mai mult dintre fete pentru că este cea mai iubitoare, dar trebuie să o votez, pentru că este printre cele mai slabe concurente„, a declarat Jador.

Surprinsă, Majda a declarat că nu se aștepta ca Jador să o nominalizeze să plece acasă, având în vedere că cei doi se înțeleg foarte bine. Mai mult, prezentatoarea Tv a mărturisit că nu se simte una dintre cele mai slabe concurente. „Nu, nu mă așteptam și nici nu mă consider una dintre cele mai slabe fete. Astea sunt discuțiile lor, eu le-am spus că nu mă consider o verigă slabă atâta timp cât am dus lupta până în final, niciodată nu m-am văitat. E posibil să fiu văzută o verigă slabă în ochii unora, pentru că nu sunt foarte ușor influențabilă și pentru că întotdeauna am zis că voi face totul cu sufletul. Nu mă simt o verigă slabă. Eu știu să lupt!”, a spus Majda.

Cine este Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha a decis să participe la Survivor România 2021, decisă să-și cunoască limitele. Vedeta face parte din echipa Faimoșilor, fiind foarte iubită de toți concurenții, mai ales că prezentatoarea tv face deseori mâncare și se ocupă de tot ce este nevoie. Majda a participat pentru prima oară la emisiunea concurs În al 9-lea cer, la Acasă tv, după care a făcut parte din distribuția mai multor telenovele românești. Majda a jucat în Regina, Aniela și Iubire și Onoare. Aceasta a fost colegă de platou cu Cristi Brancu, la Agenția VIP, timp de doi ani, prezentând Showbiz Report, alături de Andrei Ștefănescu, la Antena Stars. După doi ani, Majda a anunțat că părăsește postul Antena Stars. „Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emotie, in care mi-am pus sufletul si v-am simtit mereu aproape”, a transmis Majda la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: