Redactia.ro
Home » Monden » Zanni îl atacă dur pe Cătălin Moroșanu la Survivor România: ”Mi-a fost mie rușine de rușinea lui…”

Zanni îl atacă dur pe Cătălin Moroșanu la Survivor România: ”Mi-a fost mie rușine de rușinea lui…”

GALERIE FOTO (2) Zanni îl atacă dur pe Cătălin Moroșanu la Survivor România: ”Mi-a fost mie rușine de rușinea lui...”

După ce au pierdut primul meci de imunitate al săptămânii, s-au iscat noi confliecte în tabăra Faimoșilor la de Survivor. Concurenții și-au aruncat vorbe grele și au fost deconspirate strategii!

Zanni îl atacă dur pe Cătălin Moroșanu la Survivor România

Concurenții din tabăra Faimoșilor s-au acuzat reciproc de trădare, după ce Sebastian Chitoșcă a fost la un pas să ajungă la votul publicului. El a primit patru voturi, însă Roxana Nemeș și-a auzit numele de mai multe ori și este prima nominalizată pentru eliminare în această săptămână.

Zanni s-a înfuriat foarte tare după ce prietenul său din competiție, fostul fotbalist de la Steau București, a primit o mulțime de voturi. Zanni l-a acuzat pe Cătălin Moroșanu că încearcă să-l elimine pe Sebastian Chitoșcă pentru că a avut mai multe dispute cu el.

Zanni îl atacă dur pe Cătălin Moroșanu la Survivor România! De asemenea, Zanni a vorbit și despre perioada când Faimoșii au încercat o coaliție împotriva lui Jador, când luptătorul ar fi fost de acord să-l nominalizeze pe manelist.

”Aseară a fost o strategie de-a lui Moroșanu. El a avut de spus doar pe la spate. Mi-a fost mie rușine de rușinea lui să-i spun în față, că reprezintă România, Eu îl știu pe Moro, am vorbit cum să-l votăm pe Jador, pentru că la început nimănui nu-i convenea atitudinea lui. Șmecheria cu care a intrat aici între noi, avea o șmecherie că se pișa pe fiecare, nu-l interesa restul. Cine i-a spus asta? Eu! Pentru că lui Moroșanu i-a fost frică să-i spună în față”, povestește Zanni.

Discuția dintre Zanni și Sebastian Chitoșcă

Zanni: Având în vedere că mulți au mâncat din punctele pe care le-ai adus, s-a demonstrat aseară că s-a votat la oftică. Mi-a lăsat un gust amar în gură Moroșanu, care vorbește de sport, i-a convins pe ăștia din grupul lui mic de ciocoflenderi să te voteze pe ține.

Sebi: Vorbeam despre nominalizare pentru fete și băieți pentru Nemeș, dar pentru că am scos la iveală lucruri, s-au întors împotriva mea patru persoane pe care Cătălin le manipulează.

Zanni: Vorbește de sport și Moroșanu care e veriga slabă la băieți îi convinge pe ăia să te voteze pe tine. Asta e foarte josnic și e evident de ce. Pentru că i-ai spus niște chestii în față.

Zanni îl atacă dur pe Cătălin Moroșanu la Survivor România: ”Mi-a fost mie rușine de rușinea lui...”

Sebi:  Pentru că a încercat să spună despre mine că sunt îmbârligător. Și eu i-am spus să spună ce am spus eu și el a stat așa. Am spus că îl respect pe Moroșanu, dar când văd că încearcă din a doua săptămâna să elimine un om. Eu am respectat pe fiecare om, iar când am simțit că Moroșanu dă în mine, am început să explodez și să nu spun lucrurilor pe nume, pentru că trebuie să știe oamenii de acasă.

Zanni: Și eu o vreau pe Elena afară, dar nu am votat-o. Nu-mi place cum vorbește, zici că e soția lui Buturugă. Puteam să le zic tuturor să o dea afară pe Elena, dar nu puteam să fiu chiar așa.

Cătălin Moroșanu de la Survivor nu vrea să mai audă de Sebastian Chitoșcă

Zanni îl atacă dur pe Cătălin Moroșanu la Survivor România! După discuțiile aprinse între Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă, luptătorul vrea să încheie orice socoteală cu fostul fotbalist. El spune că nu va putea fi niciodată prietenul lui, pentru că a ajuns să-l cunoască mai bine și îi displace ca om.

”Față de Sebastian nu am să am niciodată o atitudine binevoitoare, pentru că știu cine este. Drumurile noastre se opresc aici”, a declarat Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: