Redactia.ro
Home » TV » Noi rivalități în echipa ”Faimoșilor” de la Survivor. Ana Porgras o acuză de falsitate pe Elena: ”I-am spus-o în față”

Noi rivalități în echipa ”Faimoșilor” de la Survivor. Ana Porgras o acuză de falsitate pe Elena: ”I-am spus-o în față”

Ana o acuză de falsitate pe Elena

Tensiunea din echipa ”Faimoșilor” de la Survivor România a atins cote maxime, vineri seară. Cărțile au fost date pe față după ce un nou conflitct, dar mai dur, a izbucnit între Elena Marin și Zannidache. De această dată, și Ana Porgras a avut ceva de spus, acuzând-o de falsitate pe dansatoare. 

Noi rivalități în echipa ”Faimoșilor” de la Survivor. Ana Porgras o acuză de falsitate pe Elena: ”I-am spus-o în față”

Membrii echipei ”Faimoșilor” de la Survivor România sunt tot mai înverșunați unul asupra celuilalt. Ana Porgras o acuză pe Elena Marin că este falsă. Totul a pornit după ce Elena s-a certat, din nou, cu Zannidache, care de această dată i-a adresat vorbe mult mai dure și a ridicat tonul la concurentă.

Image result for ana porgras survivor romania

”Elena e o persoană falsă. Am văzut lucrul ăsta, am crezut încă de la început și i-am spus-o și ei în față”, a spus fosta gimastă, în momentul testimonialelor.

Zannidache către Elena: ”babă cloanță”, ”cotoroanță”

Image result for elena marin si zannidache

Subiectul în care Zanni este acuzat de Elena Marin că i-a furat mâncarea a fost iar adus în discuție. Zanni nu a mai surportat și i-a adresat dansatoarei cele mai dure vorbe de până acum.

„Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată. Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Sari în foc în… Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o…”, a spus Zannidache.

Elena Marin a încercat să evite conflictul, dar vorbele și tonul ridicat al lui Zanni au acoperit-o.

„Nu mă pot înjosi la nivelul tău, îmi pare rău. Nici măcar nu am cum să port un dialog cu tine, caracterul meu și educația nu îmi permit”, a spus Elena Marin.

Cătălin Moroșanu l-a pus la zid pe Zanni: Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name”

Cătălin Moroșanu a sărit în apărarea Elenei Marin, atunci când a auzit jignirile pe care le-a primit din partea lui Zanni. Moroșanu l-a criticat pe concurent pentru felul cum i-a vorbit dansatoarei, dar și pentru atitudinea pe care o are față de restul faimoșilor, având în vedere diferența de vârstă și realizările profesionale.

 ”Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă. Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name (…) Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță. (…) Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei.Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a fpcut tatuaje și e cool chipurile. Eu am experiență de viață și cvă spun, astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a spus Cătălin Moroșanu din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: