Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu, declarații uimitoare după despărțirea de Victor Vrînceanu: „Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”

Andreea Antonescu, declarații uimitoare după despărțirea de Victor Vrînceanu: „Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”

Andreea Antonescu, declarații uimitoare după despărțirea de Victor Vrînceanu: „Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”

Andreea Antonescu a făcut declarații după despărțirea de Victor Vrînceanu, susținând – în mod uimitor pentru mulți – că „un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”. Iată ce a mai spus cântăreața.

Andreea Antonescu, declarații uimitoare după despărțirea de Victor Vrînceanu: „Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit când cei doi abia deveniseră părinți. Cântăreața a spus motivul și separării, adică „nepotrivirea de caracter”, însă acum a revenit și cu detalii.

Invitată în cadrul podcast-ului Vin de-o poveste, Antonescu a spus că ea și fostul iubit s-au separat din cauza nepotrivirii de caracter. Cei doi au căzut de comun acord să își crească fetița în cele mai bune relații, menționând că vremurile de azi nu mai sunt cele de odinioară, iar un copil nu mai trebuie crescut neapărat în sânul unei familii.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit și dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu, ne-am dat seama că ne este mai bine separat decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa, și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Stiu, sună clișeisc, dar chiar așa este”, a declarat Andreea Antonescu.

Așa o undă de șoc în showbiz-ul românesc, mai ales printre fanii celor doi! Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au devenit părinții unei fetițe acum câteva luni. Poate că fanii lor se așteptau să fie anunțată o altă veste bună, însă lucrurile au luat o întorsătură total opusă.

Andreea Antonescu n-a vrut să facă un secret despre separare, ba din contră!

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul publicat de Andreea Antonescu pe InstaStory, când aceasta a anunțat separarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: