Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu îl pune la punct pe Cătălin Bordea. Comediantul ar fi spus că solista i-a făcut avansuri: «Sunt dezamăgită, dezgustată că…»

Andreea Antonescu îl pune la punct pe Cătălin Bordea. Comediantul ar fi spus că solista i-a făcut avansuri: «Sunt dezamăgită, dezgustată că…»

andreea antonescu catalin bordea

Andreea Antonescu reacționează dur după ce s-a vehiculat că ar fi încercat să fie mai mult decât prietenă cu proaspătul burlac Cătălin Bordea. Vedeta se simte dezamăgită de afirmațiile care au apărut în spațiul public și nici măcar nu mai dorește să-și aducă aminte despre ele. Iată detaliile!

Andreea Antonescu, replică dură pentru Cătălin Bordea după ce acesta ar fi povestit că vedeta i-ar fi făcut avansuri

Cătălin Bordea și Livia au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat la notar. La scurt timp după divorț, Livia a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cătălin Bordea. Comediantul a procesat cu greu vestea divorțului, Livia fiind cea care a dorit separarea.

Conform celor de la Click!, Andreea Antonescu a fost cea care i-a oferit un umăr pe care să plângă, deși se pare că artista ar fi încercat să-i fie mai mult decât o simplă confidentă, trimițându-i mesaj în toiul nopții.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi povestit Cătălin Bordea, conform Click!

Nici lui Bordea nu i-ar fi displăcut să aibă o relație cu Andreea, însă nu i-ar fi convenit modul în care aceasta vorbea despre fostul ei partener de viață, așadar a decis să nu dea curs avansurilor.

Andreea Antonescu a pus capăt speculațiilor

Toate aceste speculații au deranjat-o enorm pe Andreea Antonescu care a oferit o replică cât se poate de clară. „Nu trebuie să fie nicio reacție. (…) Nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie…”, a precizat Andreea Antonescu, potrivit publicației ego.ro.

„Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții. Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine. Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis.”, a adăugat artista, conform aceleiași surse.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: