Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu intră în “Ferma”. Ce are de gand să facă vedeta

Andreea Antonescu intră în “Ferma”. Ce are de gand să facă vedeta

O nouă surpriză la Ferma! Andreea Antonescu și-a anunțat intrarea în emisiunea difuzată pe ProTv. Aceasta a declarat care sunt motivele principale pentru care a intrat în reality-show.

Andreea Antonescu intră în “Ferma”. Ce are de gand să facă vedeta

Andreea Antonescu, fosta membră a trupei Andre a intrat în Fermă. Acesta este de părere că poate face față provocărilor din emisiune și că este pregătită să se lupte cu echipa adversă. Deși artista a crescut la oraș, Andreea se bucură și de viața la sat, motiv pentru care nu este speriată că va face parte din una dintre echipe.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit recent pentru a lansa o nouă melodie, care a făcut furori în mediul online. Se pare că artista va intra în concursul la care participă și fostul soț al colegei sale de trupă, George Burcea. Care va fi relația lor și cum se vor înțelege cei doi, vom afla în edițiile următoare.

Declarațiile Andreei Antonescu

Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani a făcut primele declarații despre intrarea sa în Ferma. ‘În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.‘, a declarat Andreea Antonescu, recent intrata in competiția de la Ferma.

În toamna anului trecut, Andreea anunța că divorțează de soțul său, după mai bine de 10 ani de relație. Se pare că omul de afaceri nu voia să părăsească America, pe când Andreea își dorea să se întoarcă în România, alături de fiica sa. Deși cei doi nu au divorțat oficial, Andreea a decis că merită să fie fericită, așadar, a intrat într-o relație cu Ștefan Mihalache, un tânăr cu 11 ani mai mic decât ea. În urma unui scandal, cei doi au anunțat că s-au despărțit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: