Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu își dorește să devină din nou mamă. De Crăciun, pleacă în SUA la fostul său partener

Andreea Antonescu își dorește să devină din nou mamă. De Crăciun, pleacă în SUA la fostul său partener

Andreea Antonescu a surprins recent prin declarațiile sale despre viitor și familia sa. Este o mamă singură, nu intenționează să-și refacă viața sentimentală prea curând, însă are o dorință pe care speră să și-o îndeplinească. Artista vrea să devină mamă pentru a doua oară, iar fiica sa, Sienna, o susține în totalitate.

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au divorțat încă

În urmă cu doi ani, Andreea Antonescu a anunțat că ea și partenerul său, Traian Spak, au decis să divorțeze. Cei doi s-au bucurat de o căsnicie fericită în America, acolo unde bărbatul este stabilit, iar rodul iubirii lor a fost o fetiță pe care au decis să o numească Sienna. Viața le-a demonstrat însă că uneori oamenii funcționează mai bine separați, așa că hotărârea despărțirii nu a întârziat să apară.

Artista a dezvăluit că motivul principal al separării de soț a fost incompatibilitatea lor în ceea ce privea planurile lor de viitor. În timp ce ea își dorea să se întoarcă în România, unde are numeroase proiecte, Traian Spak a vrut să rămână în SUA. Astfel, Andreea și Sienna s-au întors acasă, fericite că se pot bucura aici de viața pe care și-o doreau.

„Toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America.”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Andreea Antonescu își dorește să devină din nou mamă

Cu toate că despărțirea dintre Andreea Antonescu și Traian Spak s-a produs în 2019, cei doi nu sunt încă divorțați. Au rămas în relații foarte bune și o cresc împreună pe Sienna, însă izbucnirea pandemiei i-a împiedicat să-și finalizeze divorțul. Speranța unei posibile împăcări nu a dispărut din sufletul apropiaților lor, mai ales că bărbatul nu și-a dorit această separare.

Chiar dacă nu și-a refăcut viața sentimentală, fosta membră a trupei Andre a mărturisit că o dorință a sa este să devină din nou mamă. Sienna vrea să fie surioară mai mare, iar mama sa intenționează ca într-o bună zi să facă acest lucru să devină realitate. A vorbit la un moment dat despre adopție, cât și despre faptul că în prezent nu are un partener alături de care să aducă pe lume un copil.

De Crăciun, pleacă în SUA la fostul său partener

Până la noi vești despre viața sa privată, Andreea Antonescu a declarat că își va petrece sărbătorile de iarnă în SUA, acolo unde Sienna și Traian sunt în acest moment. Micuța a plecat la tatăl său împreună cu mama artistei, care a însoțit-o fericită. Vor petrece în săptămânile ce vor urma clipe minunate în familie, iar micuța se va bucura de prezența ambilor săi părinți de Crăciun.

„E și mama acolo, deci vom fi un minimum de patru, asta doar dacă sunt ceva noutăți pe care eu încă nu le-am aflat. Suntem deschiși la orice”, a povestit Andreea Antonescu despre soțul ei, la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: