Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Andreea Antonescu, mesaj cu ochii în lacrimi pentru tatăl ei decedat: „I-aș spune… iartă-mă”

VIDEO Andreea Antonescu, mesaj cu ochii în lacrimi pentru tatăl ei decedat: „I-aș spune… iartă-mă”

Andreea Antonescu a vorbit, miercuri, în emsiunea ”La Măruță” despre tatăl ei decedat în urmă cu mulți ani. Artista i-a transmis părintelui aflat în lumea de dincolo un mesaj cu ochii în lacrimi: ”Iartă-mă!”.

Andreea Antonescu, mesaj cu ochii în lacrimi pentru tatăl ei decedat: „I-aș spune… iartă-mă”

Sunt 20 de ani de când Andreea Antonescu a rămas fără tatăl ei. Cu greu își aduce aminte cântăreața de cel care a crescut-o. În memoria lui, și-a făcut un tatuaj de simbolizează anul nașterii acestuia 1957. Totodată, numărul 57 o tot urmărește de ceva vreme pe Andreea Antonescu. Pentru a se vindeca de durerea decesului, artista a urmat terapie. De asemenea, cu ochii în lacrimi, Andreea Antonescu a spus ce i-ar spune tatălui ei dacă ar mai avea ocazia să-i vorbească scrie lamaruta.protv.ro.

”Cea mai grea perioadă a vieții mele a fost perioada în care l-am pierdut pe tatăl meu, am fost efectiv devastată. Au urmat 4 ani de terapie (…) În primul rând, i-aș spune de Sienna (fiica ei n-r) și i-aș spune ”iartă-mă”…”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a dezvăluit pentru prima oară cum a aflat că a murit tatăl  ei! ”Eram

Foto: familia Andreei Antonescu

Tatăl Andreei Antonescu a murit când artista dădea bacalaureatul

Andreea Atonescu își amintește cu greu de ziua morții tatălui ei. Artista spune că tragedia a avut loc în perioada când ea dădea examenul de bacalaureat.

”Era dimineața probei de limba și literatura română de la bacalaureat. Am susținut examenul, am plecat spre Galați. M-am oprit la o benzinărie și am cumpărat 2 ursuleți identici de pluș. Pe unul l-am ținut la căpătâiul lui până s-a terminat înmormântarea și pe unul l-am ținut și am plâns în el. E singurul lucru care mi-a mai rămas.”, a mai spus artista.

Andreea Antonescu, divorțată de tatăl fetiței sale

Andreea Antonescu este divorțată în prezent. A fost împreună cu  Traian Spak din 2011 până în 2019, iar împreună au o fetiță de 9 ani. Traian Spak a urmărit-o pe Andreea, cât timp aceasta a fost la Survivor România.

Traian Spak ar vrea custodia fetiței, după scandalul în care Andreea  Antonescu a fost implicată

„Cu Traian mă sfătuiesc, el a știut că voi pleca, m-a sfătuit să am grijă și să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiție accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu și probabil așa va fi pentru tot restul vieții. A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele, este tatăl copilului meu„,  a declarat Andreea când a fost întrebată dacă mai vorbește cu Traian Spak, în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: