Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu și Andreea Antonescu au luat masa împreună. Ce relație au cei doi

Cătălin Moroșanu și Andreea Antonescu au luat masa împreună. Ce relație au cei doi

GALERIE FOTO (3) Cătălin Moroșanu și Andreea Antonescu au luat masa împreună.

Cătălin Moroșanu și Andreea Antonescu au luat masa împreună. Au petrecut împreună săptămâni întregi în Republica Dominicană, iar acum au legat o adevărată prieteni. Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu s-au întâlnit pentru prima oară după ce au părăsit Survivor România. Ce spune artista despre relația cu Moroșanu?

Cătălin Moroșanu și Andreea Antonescu au luat masa împreună. Ce relație au cei doi

Cătălin Moroșanu și Andreea Antonescu au luat masa împreună. Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu au avut parte de o experiență inedită. Cei doi au participat la Survivor România, făcănd parte din echipa Faimoșilor.Recent, cei doi s-au văzut pentru prima oară de când au fost eliminați din competiție. Andreea și Cătălin au rămas prieteni, așa că au decis să ia masa împreună. Înainte să întâlnească cu marele luptător, artista le-a spus fanilor săi că este nerăbdătoare să se întâlnească cu el.„Am niște emoții super mari, pentru că mă duc să mă revăd cu cineva cu care am petrecut o importantă perioadă”, spunea Andreea.

Andreea Antonescu si Morosanu au luat masa impreuna

Așadar, în timp ce au luat masa împreună, cei doi au poveste și au stat la povești. Moroșanu le-a fost alături coechipierilor săi, mai ales fetelor din echipa Faimoșilor, care au întâmpinat perioade grele. Luptătorul K1 a vorbit într-un interviu și despre probleme cu care s-au confruntat fetele pe insula dominicană. Cătălin Moroșanu a compătimit-o pe Elena Marin, care se află în prezent în competiție. Fostul faimos a spus că aceasta se confruntă cu dereglări hormonale, deși nu vrea să arate acest lucru fanilor. Moroșanu chiar a încurajat-o pe dansatoare să consuulte un medic. „Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Din prima zi în care am intrat în concurs dormeam cu ea. Nu știam performanța ei sportivă, dacă era bună sau nu. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț, are cei 7 ani de acasă.Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo”, a spus Morosanu.

Ana Porgras s-a întâlnit cu Cosmin Stanciu

În cursul zilei de duminică, Ana Porgras și Cosmin Stanciu, s-au întâlnit si ei la Cheile Grădiștei. Faimosul a fost eliminat din cauza problemelor medicale pe care le-a avut în ultima vreme. Ana și Cosmin au luat masa împreună cu apropiații lor și au vorbit despre Survivor România, îndemnându-i pe fani să-l susțină pe Zanni. De asemenea, cei doi au glumit și l-au invocat pe Daniel Pavel, moderatorul emisiunii, să le dea fluierul de star, pentru că ei se vor duela și în România. „Ia uitați cu cine m-am întâlnit eu. Cu Ana campioana. Ne-am întâlnit aici să punem țara la cale și să-l susținem pe Zannidache. E fratele nostru și este clar cel mai bun din competiția Survivor”, a transmis Cosmin pe Instagram.

Cosmin Stanciu si Ana Porgas au luat masa impreuna

Cosmin Stanciu a ajuns pe mâna medicilor din Republica Dominicană,unde a făcut mai multe analize. Așadar, aceștia nu i-au mai dat voie să mai intre pe traseu, motiv pentru care competiția s-a încheiat pentru el. „Mă simt ok atunci când nu fac efort sau când sunt sub supraveghere medicală, sub tratament. Nu mai sunt apt să fac efort, asta este momentul de care îmi era cea mai mare teamă. Am insuficiență respiratorie și un plămân afectat, de aceea nu puteam respira foarte bine. Simțim tot ce nu este ok pentru organismul nostru, din păcate astea sunt consecințele”, a spus Cosmin Stanciu, înainte să părăsească Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: