Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu va pleca la fostul soț în America. Artista a făcut dezvăluiri despre împăcare

Andreea Antonescu va pleca la fostul soț în America. Artista a făcut dezvăluiri despre împăcare

Andreea Antonescu este una dintre cele mai vechi artiste din industria muzicală. Ea a devenit consacrată alături de buna sa prietenă Andreea Bălan. Artista a avut parte de o viață tumultoasă în ultimii ani, după ce a divorțat de soțul ei Traian Spark. Acum își trăiește viața din plin și se focusează pe fetița sa Sienna.

Andreea Antonescu pleacă în State

Andreea Antonescu are planuri mari pentru această vară. Frumoasa jumătate a trupei ANDRE va pleca peste ocean alături de fetița ei. Ea a acordat un interviu în care a povestit care va vor fi destinațiile în care va pleca alături de cea mică.

Liberă la mare, glumesc! Va fi o vară plină! În sfârșit, au început evenimentele pe Litoral, vor începe și concertele, pe de altă parte vreau să merg puțin și la mare, dar nu îmi pot neglija nici cariera. Îmi doresc să plec apoi în State, alături de Sienna, pentru că nu am mai fost de ceva timp și e cazul să mă întorc acolo, mi-e și foarte dor de America. După care vreau să fug un pic și într-o vacanță în Antalya, cu Sienna. O vară nebună! Sienna va merge acum din data de 9 iulie într-o tabără pe care și-a dorit-o foarte tare și a vrut să fie alături de colegii ei acolo, după care, fugim repede prin State.„,a povestit Andreea Antonescu.

Ce spune artista despre o posibilă împăcare cu fostul soț

Andreea Antonescu a vorbit despre o posibilă împăcare cu fostul soț, Traian Spak. Vedeta a precizat că în acest moment ei se află pe drumuri separate și că sunt puține șanse ca cei doi să se împace, dar a ținut să precizeze că niciodată să nu spui niciodată, semn că nu exclude această variantă.

Știi cum e! Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul! Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu.„, a mărturisit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu pregătită pentru o nouă relație?

Andreea Antonescu a fost întrebată dacă este pregătită pentru o nouă relație după divorțul de Traian Spak. Acesta a vorbit și despre tipul de bărbat pe care și-l dorește să îl aibă lângă ea. Ea a mărturisit că momentan nu există nimeni în viața sa amoroasă.

Cred că îmi doresc o persoană puternică lângă mine. Nu aș mai vedea viața altfel! Cu relații de compromis, lucruri mici, lucruri în care să ne băgăm pentru o anumită perioadă din frică sau dorința de a nu rămâne singuri. Nu e de mine, nu e pentru mine. Îmi doresc o persoană puternică lângă mine, o persoană realistă, o persoană alături de care să pot clădi! Cred că astea sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat că să pot clădi alături de el!(…)Atâta timp cât găsesc persoana potrivită, da, bineînțeles! Sunt foarte pregătită pentru o nouă relație!„, a precizat Andreea Antonescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: