Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a plecat în vacanță! Vedeta și-a luat fetițele și mama

Andreea Bălan a plecat în vacanță! Vedeta și-a luat fetițele și mama

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan a plecat în vacanță! Vedeta și-a luat fetițele și mama

Andreea Bălan a plecat în vacanță! Artista și-a luat mama și cele două fetițe și au plecat în Egipt. Toate patru se bucură acum de relaxare departe de frigul din România.

Andreea Bălan a plecat în vacanță! Vedeta și-a luat fetițele și mama

Chiar dacă vreme de afară e din ce în ce mai rece, iar temperaturile scad de la o zi la alta, Andreea Bălan se bucură de soarele puternic, plajă și nisipul fierbinte. Artista a decis că e timpul pentru o nouă vacanță în acest an, asta după alte câteva în care a ales să meargă în diferite destinații. De această dată, din nou, cântăreața a ales să plece în afara României cu fetițele și mama sa, iar toate patru au ales o destinație de lux dintr-o țară exotică.

Cântăreața a decis că încă mai e timpul pentru costum de baie, astfel că a ales să se bucure de relaxare în Egipt, acolo unde a mai fost în acest an încă o dată tot alături de Ella, Clara și bunica lor. Vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram numeroase fotografii în ținute care mai de care mai sexy, dar și fotografii cu micuțele ei și mama acesteia, cea care locuiește împreună cu vedeta.

Andreea Bălan a plecat în vacanță! Vedeta și-a luat fetițele și mama

Vacanța în Egipt ar putea fi considerată și ca un cadou pentru Ella, căci fiica cea mare a Andreea Bălana a împlinit pe 9 octombrie vârsta de 5 ani, motiv pentru care artista i-a organizat acasă o mare petrecere alături de mulți invitați. Cântăreața a postat atunci și un mesaj foarte emoționant despre nașterea micuței Ella, primul său copil, și a publicat și fotografii pe care nu le-a mai postat niciodată până atunci.

Motivul pentru Andreea Bălan nu mai cheltuie așa de mult

Andreea Bălan este una dintre cele mai bine plătite din țară, având încasări uriașe și multe contracte de imagine. Cu toate acestea, se pare că artista trebuie să se limiteze atunci când vine vorba de cumpărături, asta pentru că are două fetițe care au nevoie de ea.

Artista a mărturisit de multe ori că acum muzica este pe locul doi, în timp ce fetițele sale îi ocupă tot timpul, însă de data aceasta vedeta a declarat că nici hainele foarte scumpe, de branduri renumite, nu mai ocupă un rol important în viața ei, căci totul se rezumă la micuțele ei acum.

A trecut printr-un divorț răsunător și s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, însă acum, când liniștea s-a așezat peste familia sa, spune că este mai fericită ca niciodată, tocmai pentru că-și dorește ca fetițele sale să aibă o copilărie de vis. Într-un interviu pentru Antena Stars, artista a mărturisit că în ultima perioadă a început să renunțe la hainele extrem de scumpe pentru ea, argumentând că are doi copii de crescut.

”Pentru mine a fost prioritate sa am o casa, o familie, o cariera. Personal nu exagerez cu hainele de branduri pentru ca am și doi copii de crescut. Cel mai important este sa fiu sănătoasă”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan a mărturisit că nimic nu mai este ce era odată. Și nu din cauza pandemiei, ci pentru că acum, fiind o mamă singură, și-a dat seama că timpul alocat familiei este mai important decât câștigarea unor sume, ce-i drept, fabuloase, pe care le obținea în urma multelor evenimente la care participa.

Vedeta de la ”Te cunosc de undeva” spune că, deși este dorită în continuare la fel de mult, acum ea este cea care alege cu atenție eveimentele la care spune „prezent”, prioritate având cele care sunt cât mai aproape de casă, dar și cele care sunt plătite mai bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: