Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru Andreea Bălan nu mai cheltuie așa de mult. ”Am doi copii de crescut”

Motivul pentru Andreea Bălan nu mai cheltuie așa de mult. ”Am doi copii de crescut”

Motivul pentru Andreea Bălan nu mai cheltuie așa de mult. ”Am doi copii de crescut"

Andreea Bălan și-a redus foarte mult cheltuielile. Artista a explicat motivul pentru care a renunțat la cumpărăturile extravagante și s-a axact mai mult pe fetițele sale.

Motivul pentru Andreea Bălan nu mai cheltuie așa de mult. ”Am doi copii de crescut”

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Fiind foarte cunoscută, cântăreața este și una dintre cele mai bine plătite din țară, având încasări uriașe și multe contracte de imagine. Cu toate acestea, se pare că artista trebuie să se limiteze atunci când vine vorba de cumpărături, asta pentru că are două fetițe care au nevoie de ea.

Artista a mărturisit de multe ori că acum muzica este pe locul doi, în timp ce fetițele sale îi ocupă tot timpul, însă de data aceasta vedeta a declarat că nici hainele foarte scumpe, de branduri renumite, nu mai ocupă un rol important în viața ei, căci totul se rezumă la micuțele ei acum.

A trecut printr-un divorț răsunător și s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, însă acum, când liniștea s-a așezat peste familia sa, spune că este mai fericită ca niciodată, tocmai pentru că-și dorește ca fetițele sale să aibă o copilărie de vis. Într-un interviu pentru Antena Stars, artista a mărturisit că în ultima perioadă a început să renunțe la hainele extrem de scumpe pentru ea, argumentând că are doi copii de crescut.

”Pentru mine a fost prioritate sa am o casa, o familie, o cariera. Personal nu exagerez cu hainele de branduri pentru ca am și doi copii de crescut. Cel mai important este sa fiu sănătoasă”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan și-a pus cariera pe locul doi

Andreea Bălan a mărturisit că nimic nu mai este ce era odată. Și nu din cauza pandemiei, ci pentru că acum, fiind o mamă singură, și-a dat seama că timpul alocat familiei este mai important decât câștigarea unor sume, ce-i drept, fabuloase, pe care le obținea în urma multelor evenimente la care participa.

Vedeta de la ”Te cunosc de undeva” spune că, deși este dorită în continuare la fel de mult, acum ea este cea care alege cu atenție eveimentele la care spune „prezent”, prioritate având cele care sunt cât mai aproape de casă, dar și cele care sunt plătite mai bine.

Etichete: