Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege, de fapt, Andreea Bălan cu cumnata sa. Abia acum s-a aflat

Cum se înțelege, de fapt, Andreea Bălan cu cumnata sa. Abia acum s-a aflat

Andreea Balan si Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt de mai bine de un an împreună și pare că formează un cuplu foarte fericit. Cumnata Andreei Bălan este prezentatoarea Sonia Argint și pare că artista se înțelege de minune și cu aceasta.

Cum se înțelege, de fapt, Andreea Bălan cu cumnata sa.  Abia acum s-a aflat

Întrebată de fani cum se înțelege cu cumnata sa, Andreea Bălan, prezentatoarea Sonia Argint a spus că: ”Eu mă înțeleg bine cu ea. Sper că și tu cu mine!„ a scris sora lui Tiberiu Argint pe Instagram, postând și o fotografie cu Andreea Bălan.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Andreea Bălan, despre relația cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan a declarat în cadrul unui interviu că se simte împlinită în relația cu Tiberiu Argint, care a venit după o etapă grea pentru ea: divorțul de George Burcea.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a declarat frumoasa artistă.

Potrivit apropiaților lor, Andreea Bălan și Tiberiu Argint se înțeleg atât de bine, încât sunt îndeajuns privirile între ei.  „Ei se înțeleg din priviri, există o chimie fantastică între ei. Au o relație specială, s-au înțeles din prima, iar Tiberiu este un bărbat foarte atent și pe picioarele lui, iar Andreei îi place că este un om muncitor, cu viziune, ca ea”, au mărturisit apropiați pentru Fanatik.

Andreea Bălan și George Burcea au două fiice împreună: Clara și Ella. Andreea Bălan a fost la un pas de moarte după ce a adus pe lume una dintre cele două fetițe.

„Eu nu am realizat ce s-a întâmplat, am făcut șoc. Doctorii mi-au spus că am făcut embolie amniotică, ca mi-a intrat lichidul amniotic în sânge și am făcut stop cardiorespirator. Nu-mi aminteam nimic. Ba chiar făceam glume: uite, domne, era sa mor! Mi-am dat seama ca puteam să mor cu adevărat când am ajuns acasă și mi-a țâșnit sângele din operație! Am fost tăiată de trei ori în decurs de o lună”, a povestit solista, invitată la prodcastul „Acasă La Măruță’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: