Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, criticată de fani. Vedeta a exagerat cu operațiile estetice

Andreea Bălan, criticată de fani. Vedeta a exagerat cu operațiile estetice

Andreea Bălan, una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz, este criticată de fani pentru modul în care arată. Fosta parteneră a lui George Burcea a fost asemănată cu Bianca Drăgușanu în materie de operații estetice. 

 

 

Vedeta a exagerat cu operațiile estetice

 

Vedeta în vârstă de 36 de ani, aspru criticată de fani pentru modul în care arată. Andreea Bălan ar fi exagerat cu vizitele la medicul estetician. Cântăreața nu a răspuns internauților care au asemănat-o cu Bianca Drăgușanu, însă, este foarte mândră de modul în care arată și nu ezită sî arate acest lucru prin postările de pe Instagram.

Andreea Bălan face parte din juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva!”. Artista a publicat trei poze din platoul emisiunii pe care le-a făcut la masa juriului. Mulți internauți au acuzat-o că și-a editat enorm fotografiile, în timp ce alții au taxat-o pe artistă pentru faptul că neagă operațiile estetice pe care și le-a făcut.

“Deci NU am recunoscut-o! Arată bine, doar că şi-a pierdut toate trăsăturile de la Mama Natură”, “Ai același doctor ca Bianca Drăgușanu? Semnați foarte tare”, “Nu te schimba pentru nimic în lume ești frumoasă și finuţa fără botoxuri și alte lucruri inutile” , au fost câteva dintre comentariile fanilor.

 

Câte operații estetice are vedeta

 

Andreea Bălan are 6 operații estetice până la vârsta de 29 de ani. Doi medici esteticieni au dezvăluit în 2013 ce fel de operații estetice și-a făcut până la acea vreme cântăreața Andreea Bălan. Vedeta a negat în repetate rânduri că ar fi apelat la bisturiu pentru a arăta mai bine. În afară de mărirea bustului,  artista şi-a mai făcut două rinoplastii, de aceea are acum nasul vizibil mai subţire decât în perioada adolescenței, şi-a accentuat pomeţii, şi-a remodelat braţele printr-un mic lifting în zona axilei şi şi-a conturat fesele, rconform libertatea.ro.

“Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept”, a fost reacția artistei, enervată de întrebările legate de operațiile estetice.

Jurata a recunoscut anul acesta, în timpul unui episod vlog cu Amna, că are o intervenție la nas. “Eu am. E frumos”, a răspuns Andreea Bălan despre nasul său care a fost operat.

“Păi și acum ce vrei să faci, Doamne, era deviație de sept, nu?”, a reacționat Amna.

“Da, așa spun toate”, a fost răspunsul ironic al artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: