Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan dezvăluie detalii intime despre relația cu Victor Cornea. Blondina a dat tot din casă

Andreea Bălan dezvăluie detalii intime despre relația cu Victor Cornea. Blondina a dat tot din casă

Victor Cornea și Andreea Bălan.

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, trăiește de un an o frumoasă poveste de dragoste alături de jucătorul de tenis Victor Cornea. Recent, în cadrul podcast-ului „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu, artista a vorbit deschis despre relația cu iubitul ei, oferind câteva detalii intime și neștiute până acum.

Dragoste adevărată după suferințe trecute

Andreea Bălan a trecut prin numeroase dezamăgiri amoroase de-a lungul vieții, dar se pare că a găsit, în sfârșit, dragostea adevărată alături de Victor Cornea, care este cu 9 ani mai tânăr. Invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”, Andreea a mărturisit că înainte de a-l cunoaște pe Victor, s-a rugat intens timp de două luni pentru a găsi fericirea.

Eu simțeam că Victor este în energia mea și simțeam că o să vină, dar el nu a apărut decât după ce m-am rugat în fiecare seară, timp de două luni, în curtea mea, conectată cu pământul, că asta este important… M-am rugat la tot Universul să fiu și eu fericită și am spus că îi iert pe toți. Când a apărut Victor, totul a curs foarte frumos și a fost clar. Foarte frumos a mers relația! Victor este cel mai potrivit pentru mine! Din prima clipă… El are un copil, iar eu nu mai pot să am copii și iar s-au legat lucrurile și așa”, a declarat Andreea Bălan.

O chimie perfectă și compatibilitate în ambiție și disciplină

Andreea și Victor au descoperit rapid că au o chimie perfectă și că sunt pe „aceeași lungime de undă”. Artista a subliniat că similitudinea în ceea ce privește ambiția și disciplina i-a ajutat să se regăsească și să se apropie, în ciuda diferenței de vârstă.

Noi am avut o similitudine la capitolele ambiție și disciplină și de asta noi ne-am regăsit, chiar dacă este această diferență de ani. Noi suntem pe aceeași lungime de undă, pe aceeași vibrație… După ce a văzut acel filmuleț, mi-a făcut un compliment pe Instagram, iar mie mi-a atras atenția că are «bifă» și că este sportiv de performanță.

Eu nu-l știam, dar el mă știa – toată România mă știe, na, cu unele chestii sau cu altele – și după ce i-am mulțumit mi-a scris din nou și de acolo am început să conversăm. După ce a terminat turneul de la Roland Garros nu ar fi trebuit să vină în România, dar a avut o zi liberă, o zi! Și a venit în România, iar asta m-a impresionat și am avut o întâlnire de 24 de ore”, a explicat Andreea Bălan.

Un început de poveste și o întâlnire memorabilă

Povestea de dragoste dintre Andreea și Victor a început într-un mod inedit și romantic. După ce Victor i-a trimis un compliment pe Instagram, Andreea a fost impresionată de faptul că acesta este un sportiv de performanță și au început să comunice. Impresionată de gestul lui Victor de a veni în România pentru o singură zi, artista a realizat că el este cel potrivit pentru ea.

După ce a terminat turneul de la Roland Garros nu ar fi trebuit să vină în România, dar a avut o zi liberă, o zi! Și a venit în România, iar asta m-a impresionat și am avut o întâlnire de 24 de ore,” a adăugat Andreea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: