Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, făcută praf de o vedetă PRO TV. S-a lăsat cu vorbe grele

Andreea Bălan, făcută praf de o vedetă PRO TV. S-a lăsat cu vorbe grele

Cantareata Andreea Balan a fost criticata dur de stilista Iulia Albu, in cadrul rubricii sale de la emisiunea lui Catalin Maruta de la ProTV. Replicile acide la adresa cantaretei au facut valuri in mediul online.

Chiar daca a disparut pentru o vreme de pe micile ecrane, Iulia Albu a revenit in atentia telespectatorilor cu o rubrica in emisiunea lui Maruta. Vedeta analizeaza la sange personajele din showbiz-ul autohton, asa cum facea pana de curand si controversata Dana Budeanu la emisiunea „Vorbeste lumea”. Andreea Balan a fost victima preferata in aceasta perioada si luata in vizorul Iuliei Albu dintr-un motiv banal pentru unii, insa serios pentru altii.

Haina de blana a Andreei, motiv de scandal

Se pare ca totul a pornit de la o haina de blana pe care a purtat-o Andreea Balan. Este stiut faptul ca Iulia Albu este impotriva hainelor de blana naturala, militand adesea pentru inlocuirea lor cu cele sintetice. “Eu nu doresc să fiu ipocrită. Am purtat o singură dată. A fost o blană pe care mi-a cumpărat-o fostul meu soț și pe care a insistat să o port la un eveniment. Am purtat-o singură dată și după care am aruncat-o la gunoi. Asta a fost”, a povestit sincera Iulia Albu.

Iulia Albu, dezgustata de femeile care poarta haine de blana

Tot Iulia albu este cea care se declara socata de vedetele din Romania care poarta blanuri naturale. “Sunt trei vedete care poartă blană naturală, într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și bun simț să faci asta. Aceste animale nu sunt împușcate în sălbăticie ci sunt crescute în niște ferme, în niște condiții foarte urâte. Sunt electrocutate, jupuite de vii. Bănuiesc că pentru unele persoane merită să încaseze câteva sute de euro…pentru a promova așa ceva… Consider că pot să trag un semnal de alarmă”, a conchis Iulia Albu.

Andreea Bălan, făcută praf de o vedetă PRO TV. S-a lăsat cu vorbe grele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: