Redactia.ro
Home » Monden » Cum îl înjosea Andreea Bălan pe George Burcea în timpul mariajului lor

Cum îl înjosea Andreea Bălan pe George Burcea în timpul mariajului lor

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea a scos la iveală un întreg scandal care avea loc între cei doi. Cei doi și-au făcut reproșuri constant de la despărțire și au ales chiar să își refacă viețile alături de alți parteneri. 

 

Cum îl trata Andreea Bălan pe George Burcea

 

Războiul dintre cei doi soți este departe de a se fi terminat. George Burcea pare deranjat de reproșurile soției în perioada în care au fost căsătoriți și a scos la iveală toate nemulțumirile în cadrul emisiunii ,,Ferma. Orășeni vs. săteni”.

Actorul a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Andreea Bălan. ,Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a spus George Burcea la Ferma.

George Burcea s-a săturat să fie umilit de fosta soție și plănuiește să o umilească și să îi demonteze minciunile  pe care le-a spus în spațiul public, susține actorul.

Potrivit playtech.ro, actorul a anunțat că, în curând, toată România va afla adevărul despre Andreea Bălan. Mai exact, acest adevăr va fi scris de Burcea în cartea pe care urmează să o lanseze în luna octombrie, în care s-a apucat să aștearnă fragmente încă de când era căsătorit cu Andreea Bălan.

„Andreea va tremura când va auzi că George povestește, fără menajamente, episoade din căsnicia lor”, au spus apropiați ai lui George Burcea, pentru sursa citată.

Andreea Bălan îl umilea pe George Burcea și îl făcea să se simtă ca o femeie de serviciu. În cartea pe care acesta urmează să o lanseze, actorul vorbește și despre umilințele la care îl supunea artista, din cauza faptului că ea câștiga mult mai bine decât el.

 

Scandalul dintre cei doi soți

 

 

Scandalul dintre actriță și actor a dezvăluit numeroase probleme care au apărut între cei doi de-a lungul timpului.

Potrivit acestuia, faptul că artista era indiferentă vizavi de el și că nu a ținut cont de visul lui,  l-au determinat pe George să renunțe la căsnicia cu aceasta. „Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o, a spus George.

Însă, George îi mulțumește Andreei pentru cele două minuni din viața lor și că, va rămâne în sufletul lui pentru totdeauna. „Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: