Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan intervine în divorțul Alinei Sorescu și Alex Ciucu: „Copiii stau cu mama”

Andreea Bălan intervine în divorțul Alinei Sorescu și Alex Ciucu: „Copiii stau cu mama”

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan intervine în divorțul Alinei Sorescu și Alex Ciucu

Andreea Bălan intervine în divorțul Alinei Sorescu și Alex Ciucu. Alina Sorescu a confirmat despărțirea de Alexandru Ciucu, mărturisind că la începutul anului au depus actele de divorț. Artista a subliniat că va face tot posibilul pentru a-și proteja fetițele. Andreea Bălan este de partea colegei sale de breaslă, comentând la postarea acesteia.

Andreea Bălan intervine în divorțul Alinei Sorescu și Alex Ciucu: „Copiii stau cu mama”

Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj. Cei doi au împreună două fetițe, iar divorțul pare a fi unul complicat. După luni de zile în care s-a zvonit că cei doi divorțează, Alina Sorescu a confirmat separarea de creatorul de modă. După ce Alex Ciucu s-a prezentat, marți, la Tribunalul de la Buftea, la procesul de divorț de fosta parteneră, Alina Sorescu a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare. Artista a făcut primele declarații și a confirmat divorțul.

Oficial, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai formează un cuplu. Creatorul de modă a intentat o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor la el până la finalizarea procesului de divorț. „Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan o susține pe Alina Sorescu în procesul de divorț cu Alex Ciucu

La scurt timp după ce ALina Sorescu a postat pe rețelele de socializare mesajul în care confirmă despărțirea de Alex Ciucu, mai multe vedete de la noi i-au comentat și i-au transmis mesaje de susținere. Printre acestea se numără și Andreea Bălan. Artista a divorțat de tatăl fetițelor sale, George Burcea.

Procesul de divorț a a durat mai bine de doi ani, timp în care cei doi și-au aruncat vorbe grele. Așadar, Andreea Bălan știe prin ce trece Alina Sorescu în această perioadă, transmițându-i acesteia că fetițele trebuie să rămână cu mama lor, indiferent de situație. „Copiii stau cu mama! ❤️”, a fost comentariul Andreei Bălan la postarea Alinei Sorescu. De asemenea, mai multi internauți au fost de acord cu mesajul juratei de la „Te cunosc de undeva”.

Andreea Balan o sustine pe Alina Sorescu in divortul de Alex Ciucu

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au căsătorit în 2012, iar împreună au două fetițe minutate, cu vârste cuprinse între 6, respectiv 8 ani. Zvonurile referitoare la divorțul dintre cei doi au apărut încă de anul trecut, dar atât creatorul de modă, cât și artista, au preferat să fie discreți și să nu discute despre acest subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: