Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, un divorț complicat. Cine ar putea câștiga custodia copiilor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, un divorț complicat. Cine ar putea câștiga custodia copiilor

GALERIE FOTO (6) Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, un divorț complicat.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, un divort complicat. Îndrăgita artistă a confirmat divorțul de Alex Ciucu, după luni de zile în care s-a zvonit că mariajul lor a ajuns la final. Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre divorțul dintre Alina Sorescu și creatorul de modă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, un divort complicat. Cine ar putea câștiga custodia copiilor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj. Cei doi au recunoscut că se despart, iar creatorul de modă i-a intentat un proces fostei partenere. Deși cei doi au fost discreți cu viața lor personală, recent, Alina Sorescu a dat cărțile pe față și a lămurit pe rețelele de socializare întreaga situatie. În mesajul postat, artista a confirmat despărțirea de Alexandru Ciucu, precizând că acesta își dorește ca până la divorș, fetițele cuplului să rămână alături de el. Alina Sorescu a intentat o ordonanță președințială. Avocatul Adrian Cuculis a făcut mai multe dezvăluiri pe baza acestui subiect. Se pare că divorțul dintre cei doi este un complicat, iar Alina și Aex nu ajung la un numitor comun atunci când vine vorba de copii.

Designerul își dorește ca fetițele sale să rămână cu el până la divorț, motiv pentru care Alina Sorescu a intentat o ordonanță președințială. Adrian Cuculis a comentat divorțul dintre cei doi, explicând că fiica cea mare, Elena Carolina, în vârstă de opt ani, ar putea fi întrebată cu care dintre părinți își dorește să rămână.

„E o practică relativ redusă. Domiciliul alternativ nu înseamnă să te muți din casă, ci să muți copiii din stânga în dreapta. Decât să muți copiii, să îi scoți din mediul lor natural, mai degrabă te muți tu ca părinte. Poate fi o situație acceptată. Legea nu interzice și se poate solicita un asemenea program instanței de judecată.Asta a stârnit domnului Ciucu de a depune această ordonanță. Fata puțin mai mare ar putea fi audiată: tu vrei la mami sau vrei la tati? Bine, eu am văzut dosare cu copii audiați la 3 ani. Numai audiere nu e aia. Peste 10 ani deja e obligatoriu ca minorul să fie audiat” , a spus Adrian Cuculis în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu

După luni de zile în care s-a zvonit că ALina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, aceste informații au fost confirmare de artistă și fostul ei partener. Cântăreața a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, dar a vrut să lămurească situația în legătura cu divorțul de Alexandru Ciucu. Vedeta a mărturisit ca ea a depus actele de divorț la începutul acestui an, subliniind că va face tot posibilul să își protejeze fetițele. „Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri.

Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului. Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare. Alina Sorescu”, este mesajul postat de Alina Sorescu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: