Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul primit de Alina Sorescu despre Alexandru Ciucu, imediat ce a confirmat divorțul: „L-am simțit fals”

Mesajul primit de Alina Sorescu despre Alexandru Ciucu, imediat ce a confirmat divorțul: „L-am simțit fals”

La scurt timp după ce Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu, artista a primit mai multe mesaje despre fostul partener de viață de la persoane care nu l-au văzut deloc cu ochi buni.

Au existat zvonuri legate de despărțirea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, însă puțini se așteptau ca divorțul chiar să se concretizeze.Însă iată că zvonurile au devenit certitudini, din păcate pentru cuplul care a fost unul extrem de frumos, dar și discret în privința chestiunilor personale. Au împreună doi copii, iar acum ajung la tribunal pentru ca totul să fie “bine împărțit”.

Nu mult după ce chiar Alina Sorescu a confirmat că divorțează de Alexandru Ciucu, vedeta a primit niște mesaje cu totul neașteptate cu privire la deja fostul partener de viață.

Mesajul primit de Alina Sorescu despre Alexandru Ciucu, imediat ce a confirmat divorțul: „L-am simțit fals”

Imediat ce Alina Sorescu a confirmat despărțirea de tatăl fetițelor ei, Alexandru Ciucu, mesajele de la fanii ei nu au întârziat să apară.

Au fost și mesaje total neașteptate din partea celor ce o urmăresc pe artistă.

„Mare domn, mare caracter are și ăsta! Ți-a mâncat tinerețea și la bătrânețe a luat-o razna! Rușine să îi fie, ce tupeu!”

„Nu știu de ce, dar niciodată nu mi-a plăcut de soțul tău. L-am simțit că e un om fals. Și chiar ziceam înainte de ce oare stai cu el, tu fiind mereu finuță, cu bun simț. Timpul mi-a arătat acum că nu l-am „jignit” degeaba.”

„Ce ‘gentleman’! O rușine…”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Alina Sorescu în secțiunea de comentarii la adresa lui Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu, mesajul care confirmă divorțul

Chiar Alina Sorescu a fost cea care a confirmat divorțul de Alex Ciucu, după ce au apărut informații în presă privind procesul ce i l-a deschis încă soțul ei și tatăl celor două fetițe ale artistei.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine, și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a fost mesajul postat de Alina Sorescu, pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: