Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, ipostaze tandre în brațele lui Jador. Cântărețul nu se ascunde de nimeni: „Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că…” FOTO

Andreea Bălan, ipostaze tandre în brațele lui Jador. Cântărețul nu se ascunde de nimeni: „Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că…” FOTO

GALERIE FOTO (5) Andreea Bălan, ipostaze tandre în brațele lui Jador. Cântărețul nu se ascunde de nimeni: „Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că...” FOTO

Andreea Bălan, ipostaze tandre în brațele lui Jador. Cântărețul nu se ascunde de nimeni. Acesta a îmbrățișat-o și sărutat-o pe Andreea Bălan fără să-l intereseze că pot fi urmăriți de către paparazzi Iată detaliile!

Andreea Bălan, ipostaze tandre în brațele lui Jador

Andreea Bălan nu ia pauză deloc! Artista l-a cucerit total pe îndrăgitul manelist Jador, cel cu care a lansat un mare HIT după participarea ei la emisiunea „America Express”. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în zona de nord a Capitelei, în bolidul de lux al Andreei Bălan, un Range Rover Evoque, evaluat la suma de 70.000 de euro. Potrivit Cancan, Andreea Bălan și Jador au discutat preț de câteva minute, după care cântărețul a coborât din mașina acesteia spunându-i că nu ar vrea să se îndrăgostească:

„Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că îmi bag p@&a rău de tot”, ar fi spus acesta după cum spune sursa menționată. 

„Intră în mașină că ne vede lumea”, i-ar fi răspuns instant Andreea Bălan lui Jador.

Imediat după aceste replici, Jador a intrat înapoi în mașina divei și s-ar fi sărutat fără rețineri. Urmăriți de către paparazzi, cei doi au fost surprinși la fiecare semafor roșu de pe drumul pe care mergeau, arătându-și afecțiunea unul față de celălalt, conform aceleași surse.

Ce diferență de vârstă este între Andreea Bălan și Jador

Andreea Bălan are 38 de ani, iar Jador are 28 de ani. Se pare că diferența de 10 ani de zile dintre ei nu reprezintă un impediment în relația lor. Cei doi nu au confirmat încă natura relației lor, dar probabil vor ieși curând la suprafață mai multe detalii!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: