Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Ella și Clara. Artista se află în spital, departe de fiicele sale

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Ella și Clara. Artista se află în spital, departe de fiicele sale

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Ella și Clara

Andreea Bălan a ajuns la spital în urmă cu câteva zile după ce a acuzat dureri abdominale insuportabile. Artista a mers pe picioarele sale la spital, iar medicii au decis să o opereze de urgență, fiind diagnosticată cu abces abdominal. Stând departe de fiicel sale, Andreei i s-a făcut dor de ele, și le-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Ella și Clara. Artista se află în spital, departe de fiicel sale

Andreea Bălan și-a emoționat urmăritorii de pe Instagram. Artista le-a scris un mesaj înduioșător celor două fiice ale sale, Ella și Clara. Vedeta se află internată la un spital privat din București, după ce a fost diagnosticată cu un abces abdominal. Andreea a realizat în aceste momente că trebuie să fie puternică pentru fetițele sale. ”Ella și Clara 👧👶 sunt iubirile mele care îmi dau putere. Ele mă împlinesc la cel mai profund nivel și pentru ele lupt în fiecare zi, să fiu sănătoasă ca să pot să am grija de ele” , a postat artista pe contul ei de Instagram.

Cântăreața a postat acest mesaj după ce a vorbit cu fetițele sale într-un apel video, prin care a putut să le vadă. Din cauza epidemiei de coronavirus, acestea nu au voie vină să-și viziteze mama, artista trebuind să fie răbdătoare până ajunge acasă sănătoasă.

Postarea Andreei Balan
Andreea Balan

Andreea Bălan, internată la spital

În urmă cu câteva zile, Andreea a ajuns la spital, acuzând dureri abdominale insuportabile. Ulterior medicii au anunțat-o că va fi operată, fiind diagnosticată cu abces abdominal. Din fericire, starea artistei este bună, este în afara oricărui pericol, așteptând să fie externată și să ajungă la fetițele sale acasă.

După ce a aflat că fosta sa soție se află internată în spital, George Burcea a reacționat. Acesta a spus că ultima conversație pe care a avut-o cu aceasta a fost înainte să ajungă la spital, în care îi cerea să vină la fete doar cu testul de coronavirus, altfel nu îl primește. Se pare că acesta încearcă să ia legătura cu artista, pentru a-și vizita fetițele, având în vedere că nu le-a văzut timp de 3 săptămâni. „Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic, a spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: